2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Creëer eenvoudig uniek servies

Vindt je het gewone servies maar saai en denk je dat het wel iets extra’s kan gebruiken, alleen weet je niet wat? Bekijk dan de opties om uw servies te laten bedrukken. Het servies wordt hierdoor direct een stuk mooier en unieker. Bovendien is het mogelijk om te zorgen voor meer naamsbekendheid door de bedrukking. Mede door social media is dit mogelijk. Veel mensen maken de laatste tijd foto’s van het eten dat geserveerd wordt. Deze foto’s worden vervolgens op social media geplaatst. Wanneer jouw bedrukte logo te zien is op de foto, zullen mensen jouw bedrijf sneller herkennen. Meer weten over het bedrukken van serviesgoed? Lees dan deze blog, want wij vertellen je er graag meer over.

Op welke manier kan je een kop en schotel laten bedrukken

Het servies dat het vaakst bedrukt wordt zijn mokken, maar wist je ook dat het mogelijk is om kop en schotels te laten bedrukken? Binnen de horeca is een kop koffie namelijk een veel besteld artikel. Hierdoor valt je logo op en wordt het vaak gezien! Maar er zijn nog veel meer artikelen die je kunt laten bedrukken, denk aan borden, wijnglazen en bedrukte waterflessen.  Wanneer je een mooi geheel wilt, is het mogelijk om een hele set te laten bedrukken. 

Voor welk materiaal kiest je? 

Afgezien van het feit dat je verschillende soorten bedrukt servies kunt krijgen, kun je ook kiezen uit verschillende materialen. Hierdoor kun je het nog meer naar je eigen smaak maken. Bedenk wel dat elk materiaal anders is, wat betekent dat de bedrukking ook anders zal zijn. Elk materiaal verschilt ook in hoe lang het meegaat. Porselein, bijvoorbeeld, is een materiaal dat gemakkelijk te bedrukken is, het is ook sterk en gaat lang mee zonder te verkleuren. Aardewerk daarentegen is wat kwetsbaarder, maar het ziet er wel mooier uit. Overweeg dus goed welk materiaal je wilt laten bedrukken!

Voor welke bedrukking kies jij?

Zou je graag jouw servies bedrukken? Dan hebben wij de juiste partij voor jou gevonden! Riké is de partij om je kop en schotel te laten bedrukken. Zij hebben verschillende druktechnieken, zodat de bedrukking er zeker uit komt te zien hoe jij in gedachten hebt!

https://www.rikegroup.com/