2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Boxershorts by Dann Hensums

Sinds september 2014 is er een nieuw Nederlands Boxershorts merk op de markt gekomen. Niet 3 voor een 10’tje maar boxers die gemaakt zijn met premium materialen. Ietsje duurder maar veel meer waar voor je geld. De 3 ondernemers zagen de kwaliteit van concurrerende boxers bij ieder model verder dalen. Dit fenomeen is niet heel onlogisch volgens Dann Hensums. De markt van strakke premium boxershorts werd in Nederland in de jaren 2000-2005 door 1 a 2 marktpartijen gedomineerd. Door de toenemende concurrentie stonden de marges onder druk. Er is een uitweg gekozen om op de kosten te drukken. Hierbij is in eerste instantie gekozen om de productie uit Europa te halen en over te plaatsen naar China en India.

Toen de crisis in 2008 in volle hevigheid uitbarstte, kochten nog minder mensen premium boxershorts en stonden de brutowinst-marges verder onder druk. in tweede instantie werd er door de grote boxershortsproducenten gekozen om nog goedkopere materialen te gebruiken. In eerste instantie (bij aanschaf) zagen de klanten dit niet maar na een paar keer wassen werd de koerswijziging duidelijk zichtbaar.

Begin van het einde. Er werd nu met inferieur ondergoed geconcurreerd met de onderbroeken van 3 voor een 10-tje. Als je deze aangaat verlies je de wedstrijd. Je boxers zijn zo goed als de laatste product ervaring. Een aantal modehuizen zaten in een vicieuze cirkel met minder omzet, lagere kwaliteit om de marge te realiseren. Gevolgd door weer lagere verkopen. Daarentegen werd er wel ‘geinvesteerd’ in expensive marketingafdelingen maar de consumenten bleken goed in staat te zijn om hier door heen te prikken.

Dann Hensums Boxershorts (only MAN!)

Dann Hensums Boxershort is met exclusief ondergoed gekomen voor de man. Geen compromis over de gebruikte kwaliteit van de materialen. Geen dure marketingcampagnes maar er is gekozen om de toegevoegde waarde in de boxershorts te stoppen door gebruik te maken van innovatieve materialen en duurzame productie. Daarnaast is er gekozen om te produceren in de Europese regio om de maximale controle te houden op de productie. De verkopen en de recensies liegen er niet om. Kwaliteit en ultieme vertrouwde productbeleving zorgen voor herhalingsaankopen en hiermee beschouwen we de boxershorts van Dann Hensums als een blijvertje.

http://www.dannhensums.com/nl

Gerelateerde artikelen

De bouwlaser: hoe werkt het?

Een fysiek bord: terug van weggeweest

Ayahuasca Ceremonie

BBQ-boot in Rotterdam

Spuitgieten

Je woning verkopen in Eindhoven