2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Autobedrijf Roetert in Loenen

Moet uw auto voor onderhoud of reparatie naar een autogarage in de buurt van Loenen? Dan bent u bij Autobedrijf Roetert aan het juiste adres!

Autobedrijf Roetert, gelegen aan de Langschoten 58 in Loenen, is het bedrijf dat u zoekt als uw auto voor onderhoud of reparatie moet. Maar ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, bent u bij Roetert juist.

Autobedrijf Roetert heeft een groot aanbod occasions

Met een aanbod van meer dan 100 occasions in verschillende prijsklassen kunt u altijd de auto vinden waar u naar op zoek bent. De prijzen beginnen al bij €1450,-. U vindt hier occasions van alle bekende merken, zoals Seat, Mercedes-Benz, BMW, Jaguar, KIA, Renault, etc. Voor ieder wat wils kunnen we wel zeggen.

Uw partner voor uw auto onderhoud, reparatie of APK

Daarnaast is Autobedrijf Roetert ook uw partner wanneer er iets aan uw auto moet gebeuren. Zo voeren zijn dagelijks vele onderhoudsbeurten en reparaties uit aan alle merken auto’s. Voor een APK keuring in Apeldoorn of een grote- of kleine beurt kunt u dus zeker contact opnemen en voeren zij dit graag voor u uit.

Wij zijn een onafhankelijk BOVAG autobedrijf

Autobedrijf Roetert is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf, waardoor u kunt genieten van BOVAG kwaliteitsgarantie op alle reparaties en onderhoudsbeurten. Deze reparaties en onderhoudsbeurten worden uitgevoerd door de goed opgeleide monteurs, die ware specialisten zijn in het alle soorten reparaties en onderhoudswerkzaamheden van zowel auto´s als bedrijfswagens.

Ook voor tanken kunt u bij ons terecht

Wilt u uw auto nog even tanken? Daarvoor kunt u ook bij Roetert terecht. Bij Roetert vindt u namelijk ook een TinQ zelfbediening tankstation die 24 uur geopend is, 7 dagen in de week. Tanken bij een TinQ tankstation levert u veel voordeel op, dus wij raden aan om direct uw auto even vol te tanken als u bij ons langs komt.

De mogelijkheid tot tijdelijk meekrijgen van een leenauto

Als u uw auto bij ons het brengt en het is niet direct uitvoerbaar, dan krijgt u uiteraard altijd een leenauto mee. Dat is één van de vele services die wij u aanbieden. Hierdoor kunt u gewoon uw reis vervolgen en bent u niet afhankelijk van uw eigen auto. Wel zo prettig!

Neem nu contact met ons op en ontdek onze vele voordelen! Wij helpen u graag met het onderhoud van uw auto. De koffie staat klaar. Tot snel!

https://www.roetert.nl/