2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

3 manieren om snijbonen te bereiden: Gezond, makkelijk en heerlijk

Snijbonen zijn een geweldige bron van vezels, die je helpt een vol gevoel te houden. De kleur en smaak van de bonen zijn ook belangrijke factoren in hoeveel vezels ze hebben. Als het gaat om het kiezen van de juiste manier om ze te bereiden, zijn er verschillende manieren om dit te doen. in deze blog hebben we 3 verschillende snijbonen recepten / manieren hoe je snijbonen kan bereiden.

 

Gezonde manier om snijbonen te bereiden

De vezels in snijbonen helpen je om je vol te voelen omdat ze voorkomen dat je vol raakt van ander voedsel. Vezels zijn ook goed voor je omdat ze helpen je lichaamstemperatuur te reguleren. Wat snijbonen gezond maakt, is dat ze een natuurlijk gefermenteerd voedingsmiddel zijn met een hoog gehalte aan nuttige bacteriën.

 

Gemakkelijke en heerlijke manier om snijbonen te bereiden

Als het gaat om de gezonde manier om snijbonen te bereiden, hoef je geen fortuin uit te geven om te beginnen. Je kunt in de supermarkt kant-en-klare bonen kopen. Als je ze eenmaal gemengd en ontdooid hebt, kun je ze op de ouderwetse manier klaarmaken door er groenten en bonen naar eigen smaak aan toe te voegen. Om de bonen interessanter te maken, kun je ze kruiden met verschillende smaakmakers, zoals paprika, sesam, rode peper en kurkuma. Als je op zoek bent naar een meer toegeeflijke manier om van snijbonen te genieten, kun je ook kaas, pindakaas, of andere ontstekingsremmende ingrediënten aan het recept toevoegen.

 

Griekse salade met melk en overgebleven gebakken snijbonen.

Dit is een heel ander soort salade. Hij wordt gemaakt met kipgehakt, havermout en gekruide olie. Het eindproduct moet stevig en chocoladeachtig zijn, maar toch een zachte textuur hebben. Als je op zoek bent naar een goede bron van eiwitten, kun je de Griekse salade serveren met je favoriete gemalen rundvlees of kalkoen.

Nadat je een van deze recepten hebt geprobeerd heb je misschien wel teveel gemaakt. dit is helemaal niet erg. je kan ervoor kiezen om snijbonen invriezen. Let er dan wel op dat de snijbonen op kamertemperatuur zijn gekomen voor je ze in de vriezer of koelkast legt.