2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijk

Prijsetiketten of prijssticker

Prijsetiketten of prijsstickers 

De prijsetiketten of prijsstickers zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Het assortiment bij Etikettenplaza is erg ruim en er zijn voor veel verschillende prijstangen etiketten beschikbaar. De prijsetiketten van Etikettenplaza werken o.a. in de prijstangen van de merken Blitz, Open, EVO, Printex, Sato, Irex, METO, Contact, Tovel, UNO, SKY, Jolly en meer. De etiketten worden in het wit geleverd, maar het is ook mogelijk om deze in een andere kleur te leveren, fluor of andere pms kleur. 

Heeft u liever een prijsetiket met uw logo of bedrijfsnaam? Dan is dit ook zeker mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor de prijsetiketten en prijsstickers. De standaardetiketten voor de foodsector worden bedrukt met “tenminste houdbaar tot”. Ook zijn deze etiketten geschikt voor de diepvries en hebben de kleefkracht die geschikt zijn voor in de koeling of vriezer. 

Verschillende prijsetiketten 

Bij Etikettenplaza zijn er verschillende soorten prijsetiketten te bestellen voor bijna elke prijstang. De kleinste etiketten gaan vanaf 16×18 mm tot en met 37×28 mm voor de grootste prijsetiketten. De etiketten zijn er standaard in het wit te bestellen, maar ook in fluorkleuren zoals groen, rood, oranje, geel. De etiketten zijn er met verschillende opdruk of toepassing. Zo zijn er etiketten om diefstal te voorkomen, tenminste houdbaar etiketten, diepvries etiketten met een sterkere kleefkracht of juist afneembare etiketten die je kan hergebruiken. 

Over Etikettenplaza

Etikettenplaza is een webshop op het gebied van etiketten, prijstangen, printers, dispensers en meer. Alleen de beste merken en producten van hoge kwaliteit worden verkocht waar wij al jarenlange ervaringen mee hebben. Zo weten we zeker dat we de beste kwaliteit producten verkopen. Ook staan wij graag voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en ervoor te zorgen dat u met de juiste producten geholpen wordt. Bekijk de website voor het uitgebreide assortiment. Mocht er iets niet tussen staan, dan horen we dat graag en wellicht kunnen we u helpen. 

 

https://etikettenplaza.nl/prijsetiketten-of-prijssticker/