2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijk

Post versturen met PostNL labels

Makkelijk en snel diverse poststukken en pakjes verzenden met PostNL labels. Deze labels zijn te koop via de Labeldiscounter. Deze labels in combinatie met een labelprinter is de ultieme match. Bijzonder snel kunnen etiketten met naam en adres van de besteller geprint worden. Door de zelfklevende etiketten zijn deze makkelijk op een pakket of een envelop te plakken.  

Snel labels bestellen 

Bestel hier ook het PostNL pakket en zorg ervoor dat al jouw verzendingen goed gelabeld zijn. Een combinatie pakket van PostNL is hier bij de Labeldiscounter al te bestellen voor €339,-. Hier zit een Zebra printer in en 12 rollen met labels die hierin passen. De labels zijn thermisch, wat betekent dat zij door warme verkleuren. Zo worden de adressen op een etiket gezet. Voordeel is dat het niet met inkt wordt gedaan, wat vaak leidden tot problemen. Omdat deze inkt, wanneer het nat werd, niet meer leesbaar waren.  

Alles uit eigen voorraad 

Een bestelling plaatsen bij de Labeldiscounter gaat erg makkelijk. Bovendien is hier een enorm assortiment op voorraad, dus misgrijpen van een bepaald product zal hier niet snel voorkomen. Alles wordt hier zelf gemaakt en daardoor zijn de producten uit eigen voorraad leverbaar. De wachttijden zijn hierdoor minimaal. Binnen één dag kan een bestelling al geleverd worden. Etiketten nodig, of andere producten? 

Bekijk hier het assortiment en maak een bestelling. Alle producten welke hier uit eigen voorraad komen, zijn van goed kwaliteit. Bovendien zijn de prijzen ook bijzonder aantrekkelijk. Discountprijzen uit eigen milieuvriendelijke productie. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

https://www.labeldiscounter.nl/blanco-etiketten/verzendlabels/postnl