2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Linger OG jouw makelaar Amsterdam West

Amsterdam West heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. Met een aantal mooie nieuwbouwprojecten, zoals de Houthaven en Marktkwartier, en de oude buurten als Westerpark, Bos en Lommer en Mercatorplein is stadsdeel West erg populair onder de inwoners. Tel daarbij de perfecte ligging ten opzichte van het Centrum en je hebt alle ingrediënten voor veel woonplezier. Wil jij graag je huis verhuren of verkopen in Amsterdam West of ben je geïnteresseerd om in dit prachtige stadsdeel een huis te kopen? Makelaarskantoor Linger OG  heeft veel ervaring in het verkopen, verhuren en aankopen van woningen in Amsterdam West. Ook als je je huis wilt laten taxeren ben jij bij Linger OG op de juiste plek!

Heerlijk wonen in Amsterdam West

Als makelaar in Amsterdam West kennen wij alle ins en outs van dit stadsdeel. De Sunday Markt en de bruisende festivals in het Westerpark worden vooral zomers erg goed bezocht. De vele groenvoorzieningen in West, in het bijzonder het Erasmuspark en Rembrandtpark zijn daarnaast erg prettig om even te relaxen na een drukke dag werken. Populaire buurten zijn Oud-West, Slotervaart, Slotermeer, Westerpark en Bos en Lommer. Met een aantal prachtige nieuwbouwprojecten in het verschiet, is de verwachting dat medio 2025 in Amsterdam West de meeste woningen van Amsterdam staan. Wil jij graag wonen in Amsterdam West? Raadpleeg onze ervaren makelaars als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Hét makelaarskantoor in Amsterdam West

Linger OG is een pro actief makelaarskantoor met een groot marktaandeel in Amsterdam West. Ben je op zoek naar ondersteuning om een huis te kopen, te verkopen, te verhuren of zoek je naar een deskundige aankoopmakelaar in Amsterdam? Met twee vestigingen in Amsterdam en ervaren makelaars staan wij van A tot Z aan je zijde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met de Linger OG makelaars in Amsterdam West op voor advies of vragen! Niet voor niks is onze slogan: Linger OG Makelt het voor elkaar!