2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Hapax ROCK duurzame fundatie oplossing

Hapax ROCK fundatie oplossing

Ben je op zoek naar een duurzaam en ecologisch verantwoord alternatief op traditionele betonfundering? Ontdek dan de unieke fundatie methodiek van Hapax rock! Hapax rock is de perfecte fundatie oplossing bij het aanleggen van een overkapping, een houten terras, een buitenzwembad of een tuinhuis. Het is de uitstekende vervanger voor betonfundatie. Hoewel Beton een goede fundering biedt, is het moeizaam en een kostbaar en lastig proces om aan te leggen. Gelukkig biedt WSF schroeffundering uitstekende oplossing in de markt voor privé en zakelijk.

Betonpoer nodig voor je overkapping? Niet meer nodig!

Als variant op de metalen schroeffundering kunnen wij desgewenst ook schakelen in het ecologische schroeffundament van Hapax ROCK. Deze fundamenten zijn gemaakt van hoogwaardig 100% gerecycled materiaal dat sterk en jarenlang meegaat. Ze worden daarom veel gebruik in de aanleg van tuinen en het plaatsen van een overkapping, tuinhuis of blokhut. De traditionele zware betonpoeren voor overkappingen zijn hiermee overbodig.

Volledig verstelbaar
De schroeffundamenten van Hapax ROCK zijn de eerste in de markt die op deze manier zijn vervaardigd. De cilinderkop van deze schroeffundamenten zijn verstelbaar van 35mm tot 250mm. Iedere cilinderkop bestaat uit 3 delen.

  • een kop die uitgerust is met een steun voor de balken;
  • een spanmoer ;
  • en schroeven.

Elk onderdeel is voorzien van schroefdraad zodat het ene stuk in het andere kan geschroefd worden.

Fundering op te hogen tot 112cm

De Hapax ROCK funderingen kunnen maximaal5 extensies hebben voor een totale hoogte van 112 cm zonder de basisstructuur. Hiermee kun je snel en eenvoudig de fundatie aanpassen naar jouw gewenste hoogte. De montage gebeurd door middel van een handmatige of elektrische schroevendraaier. Dit is slechts enkele minuten werk en relatief eenvoudig. Het grootste voordeel is dat je geen zwaar materiaal nodig hebt voor de aanleg.

Bekijk onderstaande video voor een impressie.

Bewezen technologie en zeer duurzaam

De kracht van schroeffundering berust op compressie van de grond. Hoe dieper de schroeffundering in de grond zit, hoe sterker de grond verdicht is en dus hoe meer belasting mogelijk is op de schroef. Ook over de levensduur hoef je je geen zorgen te maken. De levensduur van Hapax ROCK wordt geschat op tenminste 100 jaar en geen weerstandsvermogen verlies voor zeker 50 jaar.

Hapax ROCK heeft tot slot als voordeel dat het vervaardigd is van compositie materiaal (polypropyleen) dat geschikt is onder alle weersomstandigheden (-50 tot 90 graden) en niet onderhevig is aan roest.

Ook uitstekend te gebruiken tegen huisverzakking

De specialisten van WSF zijn ook ervaren in het inzetten van schroeffundering tegen huis- en/of monument verzakkingen. Herstelwerkzaamheden dienen secuur te gebeuren en vaak in moeilijke ruimte plaats te vinden. Dankzij het compacte formaat van onze schroeffunderingen kunnen wij op moeilijk bereikbare plekken komen die voorheen ondenkbaar waren. Neem contact op voor een offerte om bij een huis verzakking de kosten helder in kaart te brengen.

https://schroeffundering.nl/