2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Geef het zware werk uit handen aan een verhuisbedrijf uit Rotterdam

Steeds meer mensen kiezen bij hun verhuizing in de regio Rotterdam voor het gemak van een erkend verhuisbedrijf uit Rotterdam. Immers scheelt het verhuizen met een verhuisbedrijf u een hoop geregel en stress. Het verhuizen van uw inboedel is altijd een hele klus. Of u nu veel of weinig meubilair heeft, bij een verhuizing komt u er vaak achter dat u toch meer spullen heeft dan u dacht. Het inpakken, verhuizen en uitpakken van uw gehele inboedel brengt dan ook behoorlijk wat werk met zich mee.

Verhuizen vanaf drie hoog? Geen probleem met een verhuisbedrijf!

Woont u in een appartement of gaat u juist naar een bovenwoning verhuizen? Het sjouwen van alle meubels in het trappenhuis kan een enorme klus zijn. Bij Jac den Hollander Verhuizingen hebben ze ervaring met alle soorten verhuizingen. Daarbij kunnen ze ook gebruik maken van een verhuislift, zodat die bank die niet door het trapgat past, toch op de juiste plaats komt. Sinds 1923 is dit verhuisbedrijf uit Rotterdam dé specialist op het gebied van verhuizen. U kunt dan ook met een gerust hart de zorg voor het verhuizen van uw inboedel aan deze ervaren verhuizers overlaten.

Uw inboedel is volledig verzekerd

Als u Jac den Hollander Verhuizingen inschakel is uw inboedel volledig verzekerd tijdens de verhuizing. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw verhuizing ingaan. Op de website van dit Rotterdamse verhuisbedrijf vindt u bovendien een handige checklist met de dingen die u voorafgaand aan uw verhuizing niet moet vergeten. Heeft u er bijvoorbeeld aan gedacht uw vriezer zoveel mogelijk leeg te maken voordat u gaat verhuizen of om een nieuwe inboedel of opstal verzekering af te sluiten voor uw nieuwe woning? Op het gebied van uw verhuizing kunt u meer uit handen geven dan u denkt, zoals het (de)monteren van al uw meubels en het inpakken van uw spullen. Kiest u ook voor het gemak van dit verhuisbedrijf uit Rotterdam?