2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn de voordelen van rolhorren?

Raamdecoratie is verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. Een type hor dat veel gekozen wordt is de rolhor. Een rolhor is een speciale hor die aan de bovenzijde van een raam wordt bevestigd met een cassette. In deze cassette zit de rol vast en deze kun je (automatisch en met de hand) naar beneden laten rollen zodat het raam is voorzien van een hor. Benieuwd naar de grootste voordelen van rolhorren? Die lees je hier: zo kun je een goede keuze maken voor jouw ramen! 

De voordelen op een rij

Waarom zou je kiezen voor een rolhor? Er zijn meerdere voordelen verbonden aan de keuze voor dit type hor. Onderstaand vind je een duidelijk overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Geen insecten in huis: de belangrijkste reden om voor rolhorren te kiezen is omdat je hiermee vliegen, muggen en andere insecten uit je woning houdt. Je kunt je woning goed luchten zonder dat je last krijgt van vervelende insecten.

  • Veel mogelijkheden: er zijn verschillende soorten rolhorren verkrijgbaar. Kies je voor een automatische rolhor, een met de hand te bedienen rolhor of een rolhor met een extra sterk sluitsysteem? Je hebt volop mogelijkheden om te vinden waar je naar op zoek bent.

  • Bescherming: de cassette aan de bovenzijde beschermd de rol wanneer deze niet naar beneden is uitgerold. Dit betekent dat je rol in de winter of tijdens slecht weer goed wordt beschermd en daardoor nog in goede staat is als je deze weer gaat gebruiken.

moustiquaire enroulable sur mesure

 

 

https://www.moustiquairesurmesure.be

Gerelateerde artikelen

Laufen badkamer sanitair staat voor design en functionaliteit

Voordelen van een rieten dak

Het kiezen van de juiste laminaatvloer

Een Leolux bank combineert comfort met design

Een badkamer laten renoveren in Antwerpen? Dat is makkelijk kiezen!

Een nieuw interieur in elk seizoen