2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Tuinposters: de nieuwste trend voor het voorjaar!

Posters zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Elke interieurstylist (ook de amateurs) heeft zijn/haar woning vol met posters hangen. We ontkomen niet meer aan een grappige quote op het toilet, een liefdevolle tekst boven het bed of een schattige poster op de kinderkamer. Deze trend blijft niet alleen binnenshuis, maar breidt zich ook uit naar de tuin. De tuinposter of buitenposter. Hoe je het ook noemen wil, één ding is zeker: tuinposters zijn hip! De mogelijkheden van tuinposters zijn eindeloos, daarom vind je in deze blog 5 ideetjes ter inspiratie over het ontwerp van een tuinposter waarmee jij dit voorjaar je tuin kan opvrolijken.

Uitzicht op Toscane ? Of liever een Rumble in the Jungle!

Stap de tuin in en neem een kijkje in een ander land. Onmogelijk? Niet als je voor een tuinposter met een landschapsafbeelding kiest. Zo kun je vanaf je terras genieten van een Toscaans landschap, een safari in Afrika of een berglandschap in de Alpen. Een groot pluspunt is dat je tuin met zo’n tuinposter optisch ook veel groter lijkt.

Het urban jungle gevoel is niet alleen hip in huis, maar ook in de tuin. Wanneer je veel planten in de tuin hebt, zijn groene vingers wel een vereiste. Geen groene vingers? Daaris  een oplossing voor: een botanische tuinposter. Deze tuinposter zorgt voor de ultieme urban jungle sfeer in je tuin. Let’s rumble in the jungle!

Minimalistisch design

Ook Scandinavische trends worden doorgetrokken van interieur naar exterieur. Veel mensen zijn anno 2019 al druk bezig om de tuin een minimalistische sfeer te geven. Om je tuin een minimalistische toets te geven, kun je daarnaast ook kiezen voor een monochrome tuinposter in zwart-wit. Simpel, stijlvol en elegant.

 

Geef je buitenposter een persoonlijke toets

Ben je op vakantie geweest met je gezin in Italië of heb je New York ontdekt tijdens een citytrip? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een tuinposter te maken met een eigen foto. Op deze manier geef je een persoonlijke twist aan je tuin en word je herinnerd aan een toffe (reis)ervaring!

Zie je het al voor je: bepakt en bezakt ga je de avontuurlijke reis van je leven maken. Wandelend over kronkelende weggetjes langs uitgestrekte kusten, bossen of bergen. De wereldkaart poster zorgt ervoor dat je kunt wegdromen over je favoriete reisbestemming vanuit een luie loungezetel in de tuin!

Wil jij een leuke tuinposter bestellen? Neem dan eens een kijkje op tuinposter.nl .Je vindt er de fijnste afbeeldingen en kwalitatieve buitenposters op maat.

https://www.tuinposter.nl