2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Tafels op maat

Een tafel kan volledig op maat gemaakt worden. Met een tafel die u zelf samen heeft gesteld zijn de mogelijkheden eindeloos. U kiest zelf de afmetingen van het tafelblad de afwerking en het soort onderstel on het tafelblad. Deze unieke tafels worden gemaakt van massief hout gecombineerd met metalen onderstellen. Een degelijke houten tafel voor jarenlang gebruik

Diverse stijlen

In de woonwereld zijn er divers stijlen meubelen ieder meubelstuk heeft zijn eigen charme en karakter. Ook heeft ieder meubelstuk zijn eigen gebruik. Door onze diversiteit in afwerkingen is er altijd wel een afwerking die past bij het gebruik bij u in huis. Zo zijn er extreem matte lak en olie bewerkingen maar ook hoogglans epoxy tafels. Deze tafels worden ook helemaal op maat gemaakt. Een tafel met een hoge belastbaarheid in dagelijks gebruik. Een bijzondere tafel die erg arbeids intensief is. Het is ook niet altijd nodig om de volledige tafel te voorzien van deze coating. Vaak worden er enkel sommige delen gevuld.

Ontdek uw eigen houten eettafel

Een houten eettafel samenstellen is vaak lastig, er zijn zoveel keuzes die gemaakt worden dat het soms overweldigend kan zijn. Een goede eettafel is gemaakt met een massief houten tafelblad. In het tafelblad kunnen soms noesten en of scheuren voorkomen. Deze oneffenheden kunnen gevuld worden met diverse vul middelen. Tijdens uw bezoek aan een showroom is het vaak mogelijk om zelf de diverse afwerkingen en vullingen te zien. Zo is ook ieder stuk hout weer anders en is het belangrijk om dit in het echte te kunnen zien en voelen.