2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Sloten voor jouw nieuwe woning

Heb jij net een nieuwe woning, dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk intrek in nemen. Toch komt er na oplevering door de aannemer nog wel het nodige bij kijken, alvorens je er daadwerkelijk in kunt. Zo wordt de woning meestal kaal opgeleverd, wat betekent dat je nog flink zelf aan de slag moet. Zo dien je de muren vaak nog te stucen, maar ook een vloer is geen overbodige luxe. Kortom, genoeg werk aan de winkel. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips die je hierbij kunnen helpen.

 

Neem iemand in de arm

 

Het volledig inrichten van een nieuwe woning is een flinke klus. Allereerst doe je er goed aan om een slotenmaker 24/7 te laten komen. Deze slotenmaker 24/7 kan namelijk kijken of alles veilig is en goed kan worden afgesloten. Is dit niet het geval, dan kan de slotenmaker 24/7 hier een advies over uitbrengen of direct voor je aan de slag gaan. Wat je namelijk vaak ziet, is dat er in bepaalde nieuwbouwhuizen nog niet direct een goed slot is geplaatst. Dit is vooral wanneer je middenin de verhuizing zit wel van belang. Je zult namelijk regelmatig pendelen tussen je oude en ook je nieuwe huis, waardoor er op ten duur steeds meer spullen van waarde in je huis staan. Je doet er daarom dus ook goed aan, om als eerste stap een slotenmaker te laten komen, die dit voor jou kan controleren.

 

Maak een plan

 

Het maken van een plan is wel zo fijn. Vooral omdat het om een heel huis gaat, kun je nog wel eens de focus verliezen en dus door de bomen het bos niet meer zien. Dit wil je natuurlijk niet, waardoor het verstandig is om een stappenplan te maken, waarin jij exact aangeeft wanneer wat moet gebeuren. Omdat je afhankelijk bent van derden, is het goed om ook rekening te houden met het feit dat er een keer iets vertraging tussen kan zitten. Je kunt daarom het beste alles wat ruimer aanhouden, zodat je straks niet met het probleem komt te zitten dat bijvoorbeeld de slotenmaker in Deventer de deuren wil voorzien van nieuwe sloten en de schilders nog bezig zijn.

 

Weet wat je wil

 

Het inrichten van een nieuwe woning is een flinke klus. Je moet letterlijk alles opnieuw aanschaffen en het moet ook nog eens bij elkaar passen. Zorg er daarom dus ook voor, dat je weet wat je wilt en niet zonder een goed plan naar de winkels toe gaat. Bepaal vooraf je stijl en ook de kleuren die je graag in huis wilt. Vaak is het ook aan te raden om een stylist in armen te nemen, die je stap voor stap door het hele traject kan begeleiden.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Staande buitenlampen

Garagebox kopen

Elektrische haard vervanger voor gas?

Een moderne toilet en toilet ruimte

Aankoop, verkoop en taxatie woning Utrecht

Tips voor het inrichten van een rustgevende slaapkamer