2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Remeha Avanta de CV ketel keuze

Perfecte keus

Een Remeha Avanta 35c kopen is een zeer goede keus. Het is een compacte HR combiketel met een groot vermogensbereik en levert een grote hoeveelheid warm water. Dit alles met minimaal gebruik van energie. Daarnaast beschikt de cv-ketel over een geavanceerd besturingssysteem voor een betrouwbare warmtelevering.

Alles naar wens

De Remeha Avanta 35c is verkrijgbaar in drie verschillende CW-klassen. Verschillend in benodigd vermogen. De cv-ketel weegt 25,4 kilo en is door de kleine vormgeving (60 x 40 x 29 cm) gemakkelijk te monteren op veel plekken in het huis. De cv-ketel is eenvoudig te installeren en heel onderhouds- en gebruiksvriendelijk.

 

Zuinig en rendabel

Een Remeha Avanta 35c kopen is een goede keus betreft milieukeuze en uiterst rendabel. Met een Gaskeur HR-label van HR 107 haalt de cv-ketel een grote hoeveelheid warmte uit een kubieke meter aardgas.

 

Combi comfort systeem

De Remeha Avanta 35c is ook verkrijgbaar als combi comfort systeem met de iSense. iSense is een thermostaat die heel nauwkeurig op elk moment van de dag de gewenste temperatuur verzekert. Met dit combisysteem is het gebruik nog comfortabeler en daarnaast extra voordelig.

 

Zekerheid boven alles

Met het merk Remeha heeft u een zeker en vertrouwd gevoel. Remeha is vernieuwend, levert een hoge kwaliteit en zorgt voor de beste service zodat u zeker geen spijt krijgt van uw aankoop. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en producten. Daarnaast wordt gedacht aan het milieu door een hoog rendement in combinatie met een laag verbruik. Remeha biedt 2 jaar garantie op elke cv-ketel en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar van de cv-ketel.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/remeha/avanta