2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Perfecte afwerkmaterialen vind je op Egaline Online

Ben je aan het klussen in je eigen huis? Of ben je een professional en bezig met een bouwproject? Bij Egaline Online kunnen zowel consumenten als bedrijven egaline, tegellijm en primer bestellen. Ze hebben meer dan 25.000 kg op voorraad, daarom zijn bijna alle materialen meteen leverbaar. Dus groot inkopen is geen probleem. Als je voor 15.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag bezorgd. Zodat je snel de juiste afwerkmaterialen in huis hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Geef dit aan ze door en zij zorgen dat je bestelling voor je klaarstaat. Egaline Online biedt een afwisselend aanbod van afwerkmaterialen van topkwaliteit en dat tegen een voordelige prijs. 

Ondervloer egaliseren met egaline

Om een vlakke ondervloer te realiseren, is het van belang om geschikte materialen te gebruiken. Met egaline kun je je ondervloer perfect egaliseren. De vloer die je hier vervolgens over heen legt, ziet er dan mooi en strak uit. Voor het egaliseren van de ondervloer heeft Egaline Online Atlas egaline. Van dit merk zijn er verschillende soorten verkrijgbaar. Per soort is beschreven voor welke vloertypen je deze kunt gebruiken. Ook vind je onder andere informatie over de verwerkingstijd en wanneer het product beloopbaar is.  

Betegelen met tegellijm

Ben je van plan om te gaan betegelen? Een flexibele tegellijm is dan onmisbaar. Elke type tegels en ondergrond verschilt, daarom heeft Egaline Online diverse soorten tegellijm voor binnen- en buitenshuis. In het assortiment vind je waterdichte tegellijmsoorten, voor wand- en vloertegels en voor verschillende ondergronden.

Mocht je een vraag hebben over je bestelling, dan helpen de specialisten van Egaline Online je graag. Ze streven ernaar om al je vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Je kunt ze bereiken via de mail:info@egaline.online, telefoon: +31 168 22 10 01 of via Whatsapp.

https://egaline.online/

Gerelateerde artikelen

Voor snelle wasmachine reparatie bel je de WitgoedReparatieCentrale

Op zoek naar een nieuwe dakkapel?

Dit zijn de voordelen van een veiligheidscilinder

Wat is een orthopedisch kussen?

Meteen kokend water!

Traprenovatie