2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Makelaar Veenendaal zoeken

Wij willen graag een makelaar Veenendaal zoeken, net zo iets als zonnenbergmakelaardij.nl. Wij willen graag ons huis verkopen omdat we bezig zijn met een huis te kopen. We zijn ook al bezig met Zonnenberg Makelaardij om een huis te kopen maar we zitten te twijfelen om deze ook in te schakelen om ons huis te verkopen. Waarschijnlijk kiezen we daar wel voor omdat de service uitstekend is en het personeel zeer vriendelijk maar we zijn toch even rustig verder gaan kijken of we een goede makelaar Veenendaal kunnen vinden. Hoe of wat lees je in dit blogje. We hebben verschillende makelaars bekeken maar we denken wel dat we het weer bij dezelfde gaan houden.

 

Zoeken op makelaar Veenendaal

We zijn dus gaan zoeken op makelaar Veenendaal om te kijken welke er, buiten Zonnenberg Makelaardij, beschikbaar waren voor het verkopen van ons huis. Tevens hebben wij wel gewoon opnieuw de website van Zonnenberg Makelaardij bezocht om toch te vergelijken welke nou het beste was. En het was inderdaad wat we al dachten, deze leek ons gewoon de beste optie voor zowel het kopen als verkopen van het huis. We zijn opnieuw contact gaan zoeken of zij ook ons huis willen verkopen. Ze vonden het erg leuk dat we opnieuw naar hen kwamen en deden het ook voor ons met veel plezier. Dit vinden wij nou wel een stukje service dat men blij is dat ze ons kunnen helpen. Tevens vinden zij ook dat wij een zeer mooi huis hebben en zijn ze trots dat zij daar de makelaar van mogen zijn.

 

Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Makelaardij kwam weer opnieuw aan met topservice, na een paar weken in de verkoop te hebben gestaan en diverse promoties op social media te hebben gehad hebben wij ons huis in nog geen 3 weken verkocht! We hebben daarna snel de koop van het andere huis door kunnen zetten en zo kunnen we al over een paar maanden het nieuwe huis in. Bedankt voor de goede service van Zonnenberg Makelaardij, een echte aanrader.