2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Keramische tegels: dé uitkomst voor een nieuwe tuinuitstraling

Wanneer de zomer er weer aan begint te komen, verplaatst iedereen van de bank naar zijn tuinstoel. Lekker in het zonnetje bakken, zonnebrand smeren en veel water drinken hoort er uiteraard bij. Echter, relaxen en tot rust komen kan pas echt als de tuin er ook mooi bij staat. De plantjes moeten bijgehouden worden en het onkruid moet tussen de tegel verwijderd worden. Bovendien zijn die tegels ook wel weer eens aan vervanging toe. De tuin straalt namelijk het karakter van de bewoners van het huis uit, dus zijn ook de tegels bepalend voor de indruk die je achterlaat. Bricks and Stones weet waar je mee zit en beschikt daarom over een breed assortiment aan keramische tegels.

Bij keramische terrastegels moet je allereerst denken aan gebruiksgemak. De tegels zijn namelijk enorm makkelijk schoon te maken met wat water en een zachte bezem. Heb je dus weinig tijd om je tuin te onderhouden, maar wil je wel dat deze er altijd stralend bij staat? Keramische tegels bieden dan dé uitkomst voor jou. Bovendien zal je niet snel uitglijden op deze tegels, omdat ze niet glad worden bij nat weer. Daarnaast zijn de tegels krasbestendig en kleurvast, waardoor de sierbestrating dus zeker geen verkeerde investering zal zijn.

Iedereen geniet van een toonbare, onderhouden tuin, waar Bricks and Stones graag een handje bij helpt. Onze kennis helpt ons namelijk bij het geven van specialistisch advies en advies op maat. Elk mens heeft namelijk andere wensen en voorkeuren, wat ons vak zo bijzonder maakt. Sierbestrating is veel meer dan een mooie uitstraling, aangezien het ook betrekking heeft op creativiteit en originaliteit. Zo passen keramische tegels niet in ieders straatje en zullen anderen eerder kiezen voor grijze waaltjes. Ook dit is mogelijk bij Bricks and Stones, waarover wij graag met u meedenken!