2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Goedkope accessoires om je opblaasbare spa mee uit te breiden

Een opblaasbare spa komt vaak niet met een complete uitrusting aan accessoires. En toch zijn ze vaak goed bruikbaar voor net dat ene beetje meer spa plezier om te relaxen. Zwembadgigant laat je hier de meest gebruikte spa accessoires zien die zeer goedkoop in aanschaf zijn.

 

 

Een nadeel van een opblaasbare spa is dat je op de bodem van de spa moet zitten. Dit is voor veel mensen om verschillende redenen niet geschikt: een harde ondergrond of je bent gewoon niet lang genoeg om comfortabel op de grond te zitten.

 

 

Opblaasbare spa’s hebben zachte wanden waar je tegenaan kunt leunen, maar die zijn niet erg comfortabel en kunnen de nek belasten. Daarom kan het soms oncomfortabel zijn om het lichaam te ontspannen omdat de nek en het bovenlichaam zich niet in een ideale en comfortabele positie bevinden. Hierom zullen hoofdsteunen perfect werken voor lange mensen.

 

 

Voor als je in de avond wil genieten van je spa voeg je net dat beetje extra sfeer toe met drijvende led lampjes. Zo creëer de sfeer van kaarslicht om elkaar nog te kunnen zien en geeft het op zichzelf een heel leuk effect.

 

 

Heb meer plezier en relax met je favoriete muziek dan kun je drijvende luidsprekers toevoegen aan je spa. Hiermee komen de geluiden recht uit het water en hoor je ze duidelijk. Waterdichte luidsprekers zijn vaak uitgerust met verlichting, wat bijdraagt aan de persoonlijke ervaring.

 

 

Geniet van de aromatherapie als toevoeging aan je spa ervaring. Kies altijd producten die geschikt zijn voor jacuzzi’s of spa’s, olievrij en veilig voor de uitrusting.

 

 

De zijkanten van opblaasbare spa’s zijn niet vlak. Daarom kun je je drankjes er niet op zetten. Dit is waar een bekerhouder heel handig van pas komt. Bevestig hem gewoon aan de wand van je spa en hou je drankjes of flessen veilig op hun plaats. 

 

 

Het spa water raakt tijdens het gebruiken vuiler door loskomend zweet maar ook oliën zoals haargel en achtergebleven wasmiddelen in de zwemkleding. Door niet onnodig elke keer het water te moeten filteren is olie absorberend schuim ideaal. Dit is een spons die in het water alle deze vuiltjes aantrekt die je na gebruik schoonspoelt.

 

 

De meeste opblaasbare spa modellen hebben een ingebouwde temperatuurcontrole, maar als jouw spa die niet heeft, werkt een zwembad thermometer net zo goed. Het is van vitaal belang om de temperatuur van het spa water in de gaten te houden om oververhitting te voorkomen, vooral als het de bedoeling is om te relaxen.

 

 

Spa’s worden niet geleverd met reinigingsgereedschap, maar ze zijn een must have om het reinigingsproces te vereenvoudigen. De universele reinigingssets waarmee je je spa makkelijk en snel kan schoonmaken zijn overal verkrijgbaar en goedkoop in aanschaf.