2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Een canvas schilderij dat opvalt

Ik ben niet wild van decoratie. Ik houd mijn woning het liefst zo clean mogelijk en daar hoort geen decoratie bij. Afgelopen week heb ik echter een uitzondering gemaakt. Toen ik de canvas doeken van canvaswinkel.nl zag, ben ik gezwicht. In mijn witte en cleane woning, hangt nu een kleurrijke canvas doek. Ik moet zeggen, het valt onmiddellijk op en geeft de ruimte zeker wat extra’s.

Geen idee waarom het canvas doek me wist te bekoren. Het eerste wat me opviel toen ik op de site kwam, was de overweldigende keuze aan afbeeldingen. Onmiddellijk ben ik op zoek gegaan naar een foto die in mijn woonkamer perfect tot zijn recht kwam. Eerlijk, daar ben ik wel even mee bezig geweest. Uiteindelijk ben ik op een geweldig tafereel met luchtballon gebotst ergens boven een berglandschap. Mijn keuze was gemaakt!

Canvaskleuren die spreken

De voordelen van de canvasdoeken van canvaswinkel.nl? Wel, zelf ben ik zeer te spreken over de heldere kleuren van de foto. Het canvas doek lijkt echt te leven en te spreken. Het valt echt op in de woonkamer! Verder kon ik op de site ook lezen dat alle canvas schilderijen UV-bestendig zijn. Verkleuren zou dus in principe niet mogen. Dat heb ik echter zelf nog niet kunnen testen. Een bijkomend voordeel is dat je niet enkel tot canvas beperkt bent. Ook dibond of plexiglas is mogelijk. Een andere uitstraling, dus je kunt je canvas schilderij perfect op je smaak afstemmen.

Grote canvas doeken mogelijk

Aangezien mijn woonkamer nogal ruim is, was het belangrijk dat mijn canvas doek een stevige afmeting had. Geen probleem, want je kunt de canvas doeken perfect op maat bestellen. Tot wel 3,5 meter x 170 cm, daar kun je al een ruimte mee vullen. Zelf heb ik niet voor de maximumafmetingen gekozen, maar het scheelt toch niet veel. Noem het gerust een XXL canvas doek. Alle canvas doeken zijn water- en krasbestendig, dus zelfs met kleine kindjes hoef je je geen zorgen te maken. Zo lang ze het canvas doek niet met een mes te lijf gaan, kan er weinig gebeuren.

Laat je inspireren

Geen inspiratie en wil je toch een canvas doek? Snuister dan zeker eens tussen de referenties en de ontelbare voorbeelden. Voor je het weet bots je op de perfecte foto. Beschik je zelf over een leuke foto? Dan kun je die ook laten vereeuwigen op een canvas doek. Een leuke optie voor iemand die bijvoorbeeld zelf prachtige foto’s kan nemen. Je kunt je foto makkelijk uploaden en je canvas doek bestellen. Het kost niet meer!

Je merkt het, ik heb geen spijt van mijn aankoop van een canvas schilderij. Dus neem zeker eens een kijkje op canvaswinkel.nl als je nog op zoek bent naar een item voor aan je muur.

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-doek/