2Binsite Artikel Website
Image default
Winkelen

Goed zicht in de zon

Het belang van goede ogen is voor iedereen belangrijk en dat werkt op meerdere manieren. Allereerst is daar het zicht. Bij een schijnende zon knijp je vaak automatisch je ogen wat dicht, anders is het licht simpelweg te scherp om goed te kunnen zien. Je zicht wordt door de zon en het knijpen van je ogen sowieso beperkt. We kennen allemaal de soms trieste resultaten van autorijden bij een laagstaande zon.

Uiterlijk

Het knijpen heeft naast een vermoeiende en onprettige manier van kijken ook als resultaat dat rimpels rondom de ogen sneller ontstaan. En we willen er natuurlijk allemaal wel goed en jong uit blijven zien. Naast het goed kunnen zien en de esthetische gevolgen is er nog een belangrijk aspect, zo niet het belangrijkste: de gezondheid.

Gezonde ogen

Omdat zonlicht ook onzichtbare straling bevat, zogenaamde UV-straling (UV staat voor ultraviolet), kan er letsel aan de ogen ontstaan. Deze UV-straling weerkaatst ook in de ogen door reflectie op gladde oppervlakten. Vaak beginnen de klachten met vermoeide, tranende en brandende ogen, vaak resulterend in hoofdpijn. Het kan zelfs het hoornvlies verbranden dus voorzichtigheid is geboden!

Voorkomen dus!

Alle bovenstaande misère voorkom je door een goede zonnebril bij fuva.nl te bestellen. We hebben van alle topmerken de beste en nieuwste zonnebrillen in onze collectie. Van Ray-Ban tot Vogue, van Tom Ford tot DKNY en van Michael Kors tot Guess. Je bent altijd verzekerd van het beste zicht, zacht voor de ogen bij scherp zonlicht en beschermd tegen schadelijke UV-straling.

Daarnaast komt er een stukje looks om de hoek kijken. Zonnebrillen zijn de laatste jaren ook vooral modeaccessoires geworden. Al onze merken en modellen geven je uiterlijk extra kracht en aanzien. Of je nu houdt van de aviator look, monturen met een rechthoekige vorm of de wayfarer look: er is keuze genoeg om je eigen statement te maken

http://www.fuva.nl/zonnebrillen/