2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Wat is er te doen aan de boulevard Scheveningen?

De boulevard Scheveningen is een van de populairste plekken van ons land zodra het zomer wordt. Nu veel mensen niet op vakantie kunnen of durven te gaan vanwege het coronavirus, wordt Scheveningen nóg populairder. Toch was het voor veel mensen ook een hectisch jaar en zijn de meeste mensen toe aan vakantie. Wil jij een weekendje weg van huis of ga je in Nederland op vakantie? Dan is een bezoek aan de boulevard Scheveningen zeker aan te raden.

 

Heb jij nog nooit een bezoek aan Scheveningen gebracht of is dit alweer enige tijd terug? In dit artikel lees je wat er allemaal te beleven valt aan de boulevard! Zo weet je na het lezen van dit artikel of een bezoek aan Scheveningen iets voor jou is.

Veel leuke horecagelegenheden aan de boulevard Scheveningen

Ben je van plan om uiteten te gaan of ben je toch al een dag aan het strand van Scheveningen? Dan is het een goed idee om te eten aan de boulevard. De boulevard van Scheveningen heeft een lengte van 2,5 kilometer. Aan de boulevard zijn veel verschillende horecagelegenheden te vinden. Er is voor ieder wat wils. Zin om Chinees te eten? Dan is het goed om te weten dat je aan de boulevard ook een Chinees restaurant hebt. Voor de lekkerste steak kun je een steakhouse bezoeken. Bezoek een boulevard Scheveningen terras als je drankjes wilt drinken in de buitenlucht. 

 

Zo zijn er nog veel meer leuke horecazaken waar je terecht kunt tijdens je bezoek aan Scheveningen!

Heerlijk zonnen op het strand

Bezoek je de boulevard Scheveningen, dan kun je ook heerlijk zonnen op het strand. Op een hete zomerdag is het ook fijn om te zwemmen in de zee. Als je een liefhebber van watersport bent, is Scheveningen hier ook de ideale locatie voor. Vergeet niet om je goed in te smeren op een warme dag aan het strand.

Een bezoek aan de pier mag niet ontbreken

Als je naar de boulevard Scheveningen gaat, zul je vast en zeker ook de pier willen bezoeken. De pier is namelijk hét kenmerk van Scheveningen. De pier heeft een groot reuzenrad. Vanuit dit reuzenrad heb je een enorm uitzicht. Ook het uitzicht vanaf de pier zelf is prachtig. Aan de pier vind je zelfs een gokgelegenheid en een bioscoop. Zodra de zon ‘s avonds onder begint te gaan, is de pier de place to be. Zelfs als je liever niet de hele dag op het strand ligt, zal een bezoek aan de boulevard Scheveningen dus nooit vervelen.

 

Barbarossa Beach | Strandtent in Scheveningen.

Tips voor een bezoek aan de boulevard Scheveningen

Bezoek je de boulevard op een warme dag? Dan is het verstandig om vroeg richting Scheveningen te vertrekken. Er zijn namelijk veel Nederlanders die op warme dagen hetzelfde idee hebben. Als je vroeg vertrekt is het makkelijker om een goede parkeerplek te vinden. Ben je een kunstliefhebber? Bekijk dan ook eens de kunstwerken Sprookjesbeelden aan Zee. Dit zijn beelden van verschillende sprookjesbeelden, gemaakt door beeldhouwer Tom Otterness.

 

Gerelateerde artikelen

De leukste bezienswaardigheden om met de auto te bezoeken in Bilbao

Tips voor een vakantie in Nederland

Camping in de regio Apeldoorn: stacaravan huur of kom kamperen met de tent

Welke faciliteiten heeft de groepsaccommodatie in Twente?

5 EXPERT FAMILIE GLAMPING FOTOGRAFIE TIPS

Kampeerartikelen