2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Wandelen op de witte stranden van Ibiza

Wat veel mensen niet weten is dat het ook heerlijk wandelen is op het zonnige Ibiza. Denk maar aan de witte zandstranden van Ibiza waar het heerlijk is om te vertoeven en beleef Ibiza op een andere manier. Waarom zou je niet eens een wandeling maken tussen het zonnen door? Ga eens met je voeten tot in de zee en maak een stevige wandeling. Je zal verbaasd worden van wat Ibiza nog allemaal te bieden heeft. Neem de auto en ga ook eens naar een ander strand om een wandeling te maken. Niet ieder strand in Ibiza is een zandstrand, let hierop en vergeet geen goede slippers waar je op kan wandelen. Soms kan het wel eens minder aangenaam zijn voor je voeten om te stappen op stenen. Toch blijft het de moeite om eens iets anders te zien en ook hier eens langs de waterlijn te lopen.

 

Lekker kuieren in de winkelstraten

Ga eens lekker kuieren in de winkelstraten van Ibiza. Je vindt er overal wel maar in Ibiza stad heb je de bekendste winkelstraat. Er zijn tal van trendy winkels met leuke kleding, souvenirs etc. Zoek je nog een leuke outfit voor in de club of nieuwe strandkledij? Ga dan zeker eens langs in Ibiza stad. Wanneer je naar de winkels wilt gaan kijk je best wel even de openingstijden na. Spanjaarden zijn verzot op hun siësta en die duren meestal van 14-17u. Naast winkels is er ook voor de architectuurliefhebbers heel wat te zien. De mooie typische huizen in deze stad moet je zeker eens gezien hebben.

 

Slenteren op de hippie markten

Wandelen op Ibiza kan je op verschillende plaatsen doen. Zo zijn er de stranden waar het heerlijk is om een goede strandwandeling te maken, de winkelstraten en culturele hoogstanden in Ibiza stad, prachtige natuur maar ook zeker de hippie markten. Hier is het altijd de moeite om eens rustig over de marktjes te slenteren en naar de hippies te kijken. Op een terrasje een specialiteit proberen en dansen op de trommels waar de locals op spelen. Probeer daar maar eens stil op te blijven zitten.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl