2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Op zoek naar een bed and breakfast in Italië? | Villa Alwin

Luxe bed and breakfast in Italië

Wilt u verblijven in de uitgestrekte wijnvelden van De Marken Italië? Wilt u genieten van het echte landelijke leven van Italië? En bent u daarom op zoek naar een bed and breakfast in Italië? Dan bent u bij Villa Alwin aan het juiste adres! Wij beschikken over 10 luxe tenten en 4 prachtige appartementen die stuk voor stuk een geweldig uitzicht hebben over de zee en over de adembenemende wijnvelden van De Marken Italië. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Villa Alwin?

Villa Alwin

Villa Alwin ligt middenin de wijnvelden van De Marken Italië en beschikt over 10 luxe tenten en 4 prachtige appartementen. Alle luxe tenten en appartementen zijn zodanig geplaatst dat zij allen over een geweldig uitzicht beschikken. Daarnaast zijn alle accommodaties van Villa Alwin voorzien van alle luxe en moderne gemakken die u in een hotel zou verwachten. Wilt u het echte landelijke buitenleven van Italië ervaren? Reserveer dan een van onze luxe tenten. Alle tenten zijn voorzien van een eigen badkamer, inclusief douche, toilet en wastafel, hebben een eigen keuken, beschikken over een prachtige veranda en nog veel meer! Op deze manier kunt u overnachten in de uitgestrekte natuur van De Marken Italië én kunt u toch genieten van een luxe en comfortabele overnachting. Daarnaast vindt u in en rondom Villa Alwin nog meer luxe faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad met parasols en ligbedden, een speeltuin met trampoline, een groot voetbalveld, een gezellig veranda met lounge banken en nog veel meer! Ook vinden er regelmatige actieve activiteiten en gezellige avonden plaats, zodat er een gezellige groep bij elkaar ontstaat bij Villa Alwin.

Reserveer direct!

Bent u op zoek naar de ideale vakantie naar De Marken Italië? Wilt u verblijven in een luxe bed and breakfast in Italië? Wilt u genieten van het echte landelijke leven van Italië, maar toch overnachten in een luxe en comfortabele omgeving? Reserveer dan vandaag nog uw verblijf bij Villa Alwin! Heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie over Villa Alwin? Dan kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen en wij helpen u heel graag. Laat uw vakantie beginnen bij Villa Alwin!

https://www.villa-alwin.nl