2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

De voordelen van een reserveringssysteem

Met online afspraken verdient u geld

Klanten vinden het fijn om 24 uur, 7 dagen per week terecht te kunnen om afspraken te maken en te wijzigen in een online agenda. Dat kan net het verschil maken in klantvriendelijkheid.Er zijn bedrijven die ons hebben laten weten dat hun omzet verdubbeld is sinds ze afspraken laten maken via het online reserveringssysteem van Booking Experts. Als u een automatische afspraakherinnering laat sturen zijn er bovendien minder mensen die niet komen opdagen.

Met online afspraken bespaart u geld

Als uw klanten zelf online reserveringen kunnen maken, dan bent u minder tijd kwijt aan de telefoon en met het bijhouden van wachtlijsten. De reserveringssoftware van SuperSaaS staat op onze servers en draait via iedere gewone web browser. Als u ons internet reserveringssysteem gebruikt dan hoeft u dus niets te installeren en heeft u geen zorgen over zaken zoals upgrades en backups, dat gaat namelijk allemaal automatisch. Dat scheelt enorm in kosten in vergelijking met een eigen systeem.

Met een paar muisklikken

Is het systeem eenmaal ingericht, dan kun je met slechts een paar muisklikken een reservering maken. Je klanten kunnen net zo gemakkelijk online boeken. Via handige overzichten en filters zie je in één oogopslag wat er is geboekt. Je exporteert met één druk op de knop een overzicht naar bijvoorbeeld Excel.

Automatiseren

Bespaar tijd door de reserveringsbevestiging, een betaalbevestiging of een herinnering automatisch te laten versturen. De communicatie verloopt via e-mail of sms. Zijn er wijzigingen in een reservering, dan voer je deze makkelijk en snel door. Klanten krijgen hiervan automatisch bericht.

Achter de schermen

Productontwikkeling hebben wij hoog in het vaandel staan. Ons ontwikkelteam is achter de schermen voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor het online reserveringssysteem. Niet alleen de nieuwste webtechnologieën maar zeker ook de feedback van onze klanten speelt hierbij een belangrijke rol. Als klant profiteer je natuurlijk mee van alle verbeteringen, nieuwe updates zijn automatisch beschikbaar. Dat kost je niets extra’s.

 

https://www.bookingexperts.nl/