2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Boek uw vakantie in de Bollenstreek bij camping Sollasi

Heeft u plannen voor een vakantie in de Bollenstreek? Sollasi heeft een prachtige camping in de Bollenstreek waar u een zeer geslaagde vakantie zult hebben. De camping van Sollasi ligt in Noordwijkerhout. Dit dorp ligt niet alleen midden tussen de bollenvelden, er is nog meer natuur waar u in deze omgeving van kunt genieten. De camping ligt namelijk in een prachtig natuurgebied met bossen, duinen en het strand. Naast de camping ligt het Oosterduinse meer, door de mensen uit Noordwijkerhout ook wel het Comomeer genoemd. Met zoveel natuur naast de deur kunt u vanuit uw caravan, camper of tent geweldige wandelingen of fietstochten maken, van kort tot lang. In dit mooie gebied zijn meerdere leuke routes uitgestippeld.

Van ongeveer begin maart tot begin mei staan de bollenvelden in bloei. Adembenemend mooie kleurrijke velden die heerlijk ruiken, echt een lust voor het oog! In deze periode kunt u ook een bezoekje brengen aan de Keukenhof in Lisse.

Caravan-, camper- en tentplaatsen met ruime faciliteiten

Camping Sollasi heeft plek voor campers, caravans en tenten. De staplaatsen zijn ruim (10 bij 8 meter) en voorzien van gras en beplanting. De staplaatsen zijn uitgerust met een elektra-aansluiting van 10 ampère. Op de velden zijn watertappunten aanwezig. Uw auto kunt u parkeren op de ruime parkeerplaats naast de camping. Wifi kunt u huren.   Op loopafstand van de camping, bij het Oosterduinse meer, liggen twee restaurants. Dus heeft u geen zin om te koken maar wilt u wel dicht bij de camping blijven? Ga dan lekker dineren bij het Italiaanse pop-up restaurant MAMA of restaurant Como&Co. Dineren bij het strand of op de boulevard van Noordwijk kan natuurlijk ook.

Op de camping ligt een grote en veilige speeltuin waar de jonge campinggasten zich uitstekend kunnen uitleven. De sportieve campinggasten kunnen een balletje slaan op één van de twee tennisbanen. In de kantine worden regelmatig gezellige dart-, kaart- of bingoavonden georganiseerd door het recreatieteam.

Vakantiepark met mooie huisjes naast de camping

Naast camping Sollasi ligt bungalowpark Sollasi. Dus als u niet van kamperen houdt kunt u bij Sollasi ook een vakantiehuis in Noordwijkerhout huren.

 

https://www.sollasi.nl/