2Binsite Artikel Website
Image default
Tuin en buitenleven

De pakketbrievenbus verovert Nederland

Heb jij ‘m al? De pakketbrievenbus? Langzaam maar zeker verovert deze brievenbus Nederland! Wat is het precies en is het ook iets voor jou? Dat lees je allemaal in dit blog.

Laten we beginnen met enkele feitjes:
– Mensen bestellen steeds vaker online
– Mensen zijn niet altijd thuis als de pakketbezorger langs komt
– Mensen vinden het vervelend om hun pakje bij de buren of bij een afhaalpunt op te halen

De pakketbrievenbus biedt de oplossing voor iedereen die regelmatig online orders doet en niet altijd thuis is. Over het algemeen worden de meeste pakketjes overdag aangeboden. Ben je dan op het werk? Dan kun je het pakje niet aannemen en wordt deze óf bij de buren óf bij een afhaalpunt geleverd. Vervolgens kun jij het pakje dan afhalen op een moment dat het jou uitkomt. Op zich geen probleem, maar het kan makkelijker! Hoe? Nou heel eenvoudig, door een pakketbrievenbus aan te schaffen.

Een pakketbrievenbus lijkt in eerst instantie op een gewone brievenbus, zij het dat deze wat groter in omvang is en ook van dikker materiaal is gemaakt. De bus is geschikt voor het ontvangen van:

– Post (brieven, rekeningen, postkaartjes)
– Magazines en tijdschriften
– Kranten
– Buspakjes
– Grotere pakjes (gemiddeld schoenendoos formaat)

Als je een pakketbox in je tuin of voor je huis bij de oprit hebt staan, kan de bezorger snel zijn pakje(s) kwijt en jij kunt er razendsnel over beschikken. Want zodra je thuis bent, hoef je niet eerst de hele buurt af om te kijken of en waar je pakketjes zijn. Ook hoef je niet eerst op de fiets of in de auto op weg naar een afhaaldepot. Nee, het enige wat je moet doen is je sleuteltje pakken, je brievenbus openen en kijken of er post en pakketten zijn bezorgd! Makkelijker kan het niet!

Er zijn meerdere soorten pakket brievenbussen. Welke het meest bij jou past hangt af van jouw wensen en jouw budget. Het budget dat je voor de aankoop over hebt, is hierin waarschijnlijk doorslaggevend. Op Brievenbuswebshop.nl bieden ze in ieder geval 4 opties aan:

– Pakketbrievenbussen die zonder slot/sleuteltje open te maken zijn
– Pakketbrievenbussen die vergrendelen nadat er een pakketje in zijn geworpen
– Pakketbussen die geschikt zijn voor wandmontage, een soort wandbrievenbus
– Pakketbussen die vrijstaand in de tuin geplaatst kunnen worden

Het is misschien lastig om vanaf een paar foto’s een goede indruk te krijgen en om direct te beslissen welke bus het beste bij jouw situatie past. Dat is dan ook de reden dat ze bij Brievenbuswebshop in Zutphen een showroom hebben. Hier staan alle pakketbrievenbussen en ook gewone brievenbussen opgesteld en kun je ze goed bekijken. Zo kun je ook goed zien wat het maximale formaat is van de pakjes die in de bus kunnen en kun je zien of er ook meerdere pakjes bezorgd kunnen worden.