2Binsite Artikel Website
Image default
Toerisme

Ontdek prachtige bestemmingen tijdens een rondreis door Italië of Spanje

De wereld rond reizen: de een droomt ervan terwijl de ander er absoluut niet aan moet denken. Toch werkt een reis vaak erg ontspannend. Geniet van een heerlijke cocktail aan een tropisch strand of trek de bergen in om daar in alle rust te kamperen. Wat u ook het liefst doet op vakantie, bij Vámonos Travels stellen ze graag een reis op maat voor u samen. Naar welk land wilt u? Welke plekken wilt u bezoeken en welke activiteiten wilt u ondernemen? Laat het hen weten en uw droomreis is binnen handbereik. Zij hebben diverse voorbeeldreizen op hun website staan ter inspiratie. Deze reizen maakt u door de allermooiste landen ter wereld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Italië of Spanje?

Waarom een rondreis door Italië of Spanje zeker de moeite waard is

Wanneer men een rondreis door Italië wilt maken, bezoekt u al snel steden als Venetië, Rome en Milaan. Bij Vámonos Travels hebben ze een prachtige rondreis door Sicilië in Italië voor u klaarstaan: één van de grotere Italiaans eilanden. Ontdek hier de rijke geschiedenis en de sporen van de Grieken, de Noormannen én de Romeinen. Maar ook een bezoek aan Taormina is zeker de moeite waard. Dit stadje biedt een prachtig uitzicht op de vulkaan Etna. Wilt u liever een rondreis maken door Spanje? Sla Ibiza, de Canarische Eilanden of Barcelona deze keer over en trek dwars door Andalusië: een van de zeventien autonome regio’s van Spanje met als hoofdstad Sevilla. Bezoek de historische interessante steden en stadjes en verblijf in sfeervolle paradores.

Stel uw reis samen

Wilt u graag een rondreis door Spanje of Italië maken? Of zou u graag een van de voorbeeldreizen van Vámonos Travels willen boeken? Neem contact met hen op om uw wensen te bespreken. Ook wanneer u graag andere plaatsen zou willen bezoeken, kijken ze graag met u mee naar de mogelijkheden. Pak die koffers maar alvast in!

Gerelateerde artikelen

Alles over managementopleiding in de hospitality en toeristische sector

Uitje naar Parijs?

Vliegveld in Castellon, Spanje

Een strandtent in Scheveningen

Waarom een duikmasker voor kinderen zo populair zijn

B&B’s in Overijssel