2Binsite Artikel Website
Image default
Toerisme

Hotellerie omarmt nieuwe start-up ophaalservice

Plukkup, de start-up die zich specialiseert in het ophalen van vergeten items bij hotels, staat een jaar live en heeft door aanhoudend success een nieuwe website gelanceerd op plukkup.nl en forgotmystuff.com.

 

Voornamelijk het ophalen van vergeten items werpt voor Plukkup zijn vruchten af. De snelheid, het gemak en de lage kosten worden door hotelgasten en recepties zeer gewaardeerd. ”Er is veel behoefte bij consumenten om zelf een pick-up te regelen, bijvoorbeeld omdat ze iets vergeten zijn in een hotel of iets hebben gekocht op bijvoorbeeld marktplaats” zegt Mees van Sisseren van Plukkup ”Daarnaast zien we bij hotels de behoefte om niet naar het postkantoor te moeten om vergeten spullen weg te brengen. Alles moet snel en het liefst binnen vijf minuten worden geregeld en dat kan bij Plukkup.”

 

Na een succesvol jaar is nu de nieuwe website gelanceerd. Na een paar maanden testen en aanpassen is onder andere de optie -Ophalen buitenland- toegevoegd. ”We werden steeds vaker gebeld of we een tas uit Spanje of telefoon uit Italië konden ophalen. Die kans hebben we met beide handen aangegrepen” zegt Uko Meijer, ”Op dit moment halen we 50% van de opdrachten op uit het buitenland. Steeds meer hotels verwijzen hun gasten door naar Plukkup en door de lancering van de nieuwe site worden we in het buitenland beter gevonden.”

 

http://www.plukkup.nl