2Binsite Artikel Website
Image default
Telefonie

Meest voorkomende smartphone reparaties

Een kapotte microfoon, een batterij die voortdurend snel leeg gaat of een barst in het scherm? Waarschijnlijk is het dan tijd om je telefoon te repareren. Soms is een kleine reparatie goedkoper en een betere keuze dan om direct een nieuwe smartphone te kopen. In deze blog kunt u lezen over de meest voorkomende smartphone reparaties. Wanneer er iets kapot is aan je smartphone kunt u altijd terecht bij www.leyplaza.nl.

Een kapotte microfoon

Je bent aan het bellen en aan de andere kant van de lijn horen ze je niet. Begint jouw gesprek aan de telefoon de laatste tijd zo? Dan is er toch iets mis met de microfoon. Een veelvoorkomend en uiterst vervelend kwaaltje.

Batterij snel leeg

‘S ochtends vroeg een volle smartphone en tegen de lunch is hij alweer bijna leeg. Dan heb je te maken met een ‘’kapotte’’ (verouderde) batterij. Een aantal jaar geleden was het nogal makkelijk om zelf een batterij te vervangen. Je deed gemakkelijk de achterkant open en had de batterij in een minuut vervangen. Echter is dat helaas nu niet meer zo want de achterkanten worden nu steeds moeilijker om zelf open te krijgen. En dan gaat het met name over iPhones. Daarom kunt u het beter door een reparateur laten vervangen.

Een kapot scherm, de meest voorkomende klacht

Een van de meest voorkomende reparaties is een reparatie van een kapot scherm. Zit er een grote barst in het scherm? Of reageert de telefoon niet meer op aanrakingen? Een leuk voordeel bij het repareren van het scherm, is dat de telefoon er weer strak en netjes uit. Denkt u na over een reparatie? Dan kunt u bij Leyplaza terecht.

Waterschade

Heeft jouw telefoon een duikje genomen in het water? Of is er tijdens een regenbui water in de telefoon gekomen? Dan is het nadeel aan waterschade dat er veel kleine onderdelen in zitten zoals transistortjes. Deze kleine onderdelen zorgen er bijvoorbeeld voor dat wanneer je de telefoon oplaadt dat er ook daadwerkelijk stroom in de batterij komt. Helaas is het dan ook vaak zo dat door waterschade de telefoon niet meer te repareren is, dit noem je ‘’beyond repair’’ (engels voor geen reparatie meer mogelijk). Wanneer dit zo is, kan het niet te achterhaald worden waardoor de telefoon defect is.

Het juiste gereedschap

Als u een reparatie nodigt heeft voor uw telefoon dan staat Leyplaza voor u klaar. Met de juiste gereedschap en de juiste kennis kunnen wij uw telefoon repareren. Voel u vrij om onze website te bezoeken en een afspraak te maken.

http://leyplaza.nl/