2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Wat is het laatste gamenieuws?

Het laatste gamenieuws zijn een aantal dingen. Het is voor iedereen leuk om met verschillende game nieuws websites bij te houden wat nu echt het laatste nieuws is. In dit artikel beschrijf ik een aantal van de laatste feitjes die over gaming gaan. Er zijn tegenwoordig duizenden verschillende spellen die op verschillende consoles kunnen worden gespeeld. Dit zorgt ervoor dat het soms onoverzichtelijk kan zijn. Ieder spel heeft zijn eigen marketinginstrumenten en manieren om het spel aan de man te krijgen, maar wat is nu de kern, de boodschap? Wat is dus, het laatste gamenieuws?

Nederlands gamegeschiedenis vastgelegd

Er is bijvoorbeeld voor het eerst een boek geschreven over de Nederlandse gamegeschiedenis. Alles wat belangrijk is omtrent gaming en het maken van games is vastgelegd in een Nederlands boek wat toegankelijk voor iedereen die hier geïnteresseerd in is. Alles wat te maken heeft met de game geschiedenis van nederland is nu vastgelegd in een boek. Het boek heet de “gamegeschiedenis van Nederland 1978-2018”.

Het boek is geschreven door Tom Lenting. Tom Lenting geeft aan dat hij het boek heeft geschreven omdat hij vond dat er te weinig aandacht is voor de Nederlandse game-industrie. De reden hiervoor is, volgens Tom, dat er teveel aandacht is voor internationale games (die vaak door grotere partijen worden uitgebracht).

Notre Dame games in kaart gebracht

Doordat er een grote brand was bij de Notre Dame is deze erg beschadigd en men weet niet op welke manier deze opnieuw kan worden gebouwd. Met dit nieuws hebben de Fransen een grote klap gekregen doordat de Notre Dame een van de meest kenmerkende gebouwen van Frankrijk was (is). De Notre Dame kan bijvoorbeeld door een game zoals Assassin’s Creed prachtig in beeld worden gebracht. Het spel brengt niet alleen de buitenkant van het gebouw prachtig in beeld, ook de binnenkant wordt in dit spel mooi in beeld gebracht met prachtige details die niet mogen ontbreken.

Daarnaast is Onimusha 3 een mooie game om de Notre Dame te bewonderen. Het spel speelt zich in ieder geval af in Frankrijk en daarbij grotendeels in de Notre Dame waardoor je veel speelminuten in het prachtige gebouw krijgt en het dit gebouw hierbij mooi kan bewonderen. Het is echter wel een fantasy spel waardoor het een en ander is toegevoegd wat wellicht niet 1 op 1 overkomt met de waarheid.

Zou je meer gamenieuws willen lezen? Bekijk dan eens de website www.gameliner.nl – voor het laatste gamenieuws.

 

https://www.gameliner.nl/