2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Voordelig sportabonnement gezocht?

Denk jij erover na om te beginnen met sporten? Hartstikke goed! Wist je dat jij via jouw werkgever extra voordelig kunt sporten met behulp van BedrijfsFitnessAbonnement.nl? Hieronder vind je meer informatie hoe dat precies in zijn werk gaat.

Wat is BedrijfsFitnessAbonnement.nl en hoe kunnen ze helpen?

BedrijfsFitnessAbonnement.nl is verbinder tussen werknemer, werkgever en sportlocaties. Zij zorgen ervoor dat jij kunt beginnen met sporten via je eigen werkgever. Door op deze manier een sportabonnement af te sluiten, kun jij tot wel 40% aan kosten besparen, vergeleken met je normale sportabonnement. En dankzij de vele sportlocaties door heel Nederland kun jij dus ook gewoon terecht bij een sportlocatie bij jou in de buurt. 

Jouw werkgever bepaalt op welke manier je gebruik kunt maken van het extra voordeel. Zo kan jouw werkgever ervoor kiezen om jouw sportabonnement vanuit jouw bruto salaris te betalen. Het is ook mogelijk om een werkgeversbijdrage te doen, waarmee jouw werkgever een gedeelte van jouw sportabonnement betaalt. Zo kun jij nog goedkoper sporten.

De laatste optie is dat het sportabonnement via automatische incasso van jouw rekening wordt afgeschreven, waarbij jouw werkgever wel of niet een werkgeversbijdrage doet. Door middel van deze drie opties kun jij voordeliger sporten dan wanneer je een regulier sportabonnement afneemt bij een sport- of fitnesslocatie.

Inspiratie voor een gezonde levensstijl

Een voordelig sportabonnement via je werkgever is het begin van een gezonde levensstijl. Minimaal 30 minuten per dag bewegen is de norm en wordt dan ook aangeraden om gezond te leven. Maar naast sporten en bewegen zijn er nog veel meer tips en tricks om gezond te leven. Daarom vind je op de blog van BedrijfsFitnessAbonnement.nl wekelijks nieuwe blog artikelen en updates met daarin tips om gezond te leven. Wat dacht je van gezonde recepten, antwoorden op al jouw sportvragen en interessante artikelen over sport, voeding, feiten, fabels en meer. 

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven voor een abonnement met extra voordeel kan direct via de website. Doe de Werkgeverscheck op de website om te zien of jouw werkgever al is aangesloten. Je vult gewoon de naam in en ziet direct of je het aanmeldproces kunt doorlopen voor een fitnessabonnement via jouw werkgever.

Kun je jouw werkgever nog niet vinden? Dan biedt deze nog geen bedrijfsfitness aan via BedrijfsFitnessAbonnement.nl. Maar niet getreurd, want je kunt ze tippen met de naam van jouw werkgever en hopelijk kun jij dan ook snel een abonnement afsluiten.

Kan ik ook iets anders doen dan fitness?

Jazeker, dat is ook mogelijk! Er zijn meer sportlocaties dan enkel fitnesscentra aangesloten bij BerijfsFitnessAbonnement.nl. Op de website kun je alle sportlocaties bij jou in de buurt vinden die zijn aangesloten. En dat kan dus ook een yoga studio zijn of een sportlocatie met een zwembad. Vul jouw postcode of plaatsnaam in en je krijgt direct een overzicht te zien van alle sportlocaties.

Staat jouw favoriete sportlocatie er nog niet tussen? Stel ze dan op de hoogte en wellicht kun jij daar binnenkort ook met extra korting sporten!

Je hebt nu geen reden meer om te wachten met sporten. Doe de Werkgeverscheck op BedrijfsFitnessAbonnement.nl en sluit jouw sportabonnement direct af!