2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Sport-People, de opleider voor sportend Nederland

Ben jij als fitguru al bekend met Sport & People? Dit is een bedrijf dat trainingen verzorgt op het gebied van personal trainer en fitness. Waarmee jij jezelf kunt ontwikkelen tot een echte professionele personal trainer. Lees in deze blog meer over welke opleidingen je zoal kunt volgen bij Sport & People. En welke voordelen ik zie bij dit bedrijf ten opzichte van andere fitness opleiding aanbieders. 

Welke fitness opleidingen kan ik volgen?

Je kunt ontzettend veel verschillende fitness opleidingen, cursussen of masterclasses volgen bij Sport People. Ik zal hierbij de grootste en belangrijkste opleidingen aankaarten.

De basis – Fitness Trainer A

Als je nog geen ervaring hebt als personal trainer, is het goed om gewoon eens te starten met de opleiding fitness trainer A om te kijken of je ook echt fitness coach zou willen worden. Bijna alle top personal trainers zijn begonnen door het volgen van deze opleiding. Met deze opleiding leer je de basis van het vak, als een echte all rounder. Je leert veel over het menselijk lichaam, trainingsmethodieken, coaching en voedingsleer. Als je veel haast hebt bij het behalen van een diploma, omdat je op zeer korte termijn aan de slag wilt als personal trainer, kun je bij Sport People een fitness trainer A spoedopleiding volgen. 

Vervolgopleiding – Fitness Trainer B

De fitness trainer B is geschikt voor iedereen die nog niet uitgeleerd is als fitness trainer. Via NLActief mag je jezelf pas echt zelfstandig personal trainer zijn wanneer je de fitness trainer B opleiding hebt behaald. De fitness trainer B biedt een vervolg op het geleerde bij fitness Trainer A. Zo leer je leiding te geven, testen en meten van lichamelijke waardes. Extra veel op het gebied van inspanningsfysiologie en biomechanica. Ook wordt er dieper ingegaan op voeding, het voorkomen van blessures en doping. Als fitness trainer B leer je ook aan de hand van doelstellingen zelf een trainingsprogramma op te stellen.

Zelfstandig beginnen als personal trainer

De opleiding personal trainer business leert je over de zakelijke kant van het vak van personal trainerschap. Je leert met deze training hoe je je eigen bedrijf start en dit het beste kan aanpakken. En doe je veel kennis op op het gebied van ondernemen.

De relatie tussen sport en voeding ontdekken

Sport en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door goed op je voeding te letten, zal dit bijdragen aan het behalen van de trainingsdoelstelling. In de fitness training sport & voeding leer je veel over voeding. En ben je uiteindelijk in staat om een voedingsplan op te stellen voor je cliënt, afhankelijk van de doelstellingen die hij of zij heeft. Deze opleiding is sterk gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke onderzoeken.

Voordeelpaketten

Wat mooi is aan Sport & People is dat je geld kan besparen door een voordeelpakket te kopen. Als je weet dat je niet alleen fitness trainer a wilt volgen, maar ook direct voor fitness trainer B wil opgaan, kun je met het voordeelpakket Personal trainer basis plus maar liefst €390 korting krijgen. Wanneer je overtuigd bent dat je veel fitness trainingen wil behalen, bespaar je jezelf hier veel geld mee.

Waarom ik Sport & People zou aanraden

Naast het grote aanbod aan trainingen en prima prijzen, kun je bij Sport People in vele termijnen betalen. Van een eenmalige overboeking tot en met 15 termijnen. Wanneer je een erkende fitness opleiding volgen wil, zit je bij Sport People goed. Alle opleidingen zijn erkend door de brancheverenigingen NLactief en EREPS. De trainers motiveren je goed tijdens de opleiding erg veel en laten zien hoe jij vanuit jouw eigen krachten een top personal trainer kan worden!