2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Hockeysticks van HockeyToday

De nieuwste en duurzaamste hockeysticks!

Scoor nu met de meest recente hockeystick die ook nog van toonaangevende kwaliteit is. Waar in Nederland kun je terecht voor deze sublieme combinatie van de nieuwste en kwalitatief hoog aangeschreven hockeyspullen? HockeyToday! Het is belangrijk dat je voor jouw training en ook voor jouw wedstrijden met een goede hockeystick aan de slag mag. Vanzelfsprekend is het niet, of toch wel? Kijk je binnen de webwinkel van HockeyToday dan ben je verzekerd van de nieuwste hockeystick. Gelet op de naam van onze webwinkel kan het niet anders dan een aanbod aan te treffen van de neiuwste hockeysticks.

Hockeysticks in alle kleuren en merken!

De hockeysticks aangeboden door HockeyToday zijn onderverdeeld in 3 categorieën te weten:

  • Senior outdoor;
  • Junior outdoor;
  • Senior keeper sticks.

De senioren hockeysticks zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsmerken zoals Adidas, Brabo, Dita, Grays, Osaka en TK. Verder zijn deze hockeysticks te verkrijgen in 2 verschillende maten namelijk 36.5 en 37.5. Voor wat betreft de junioren hockeystick is het net even anders dan bij de senioren hockeystick gelet op de collectie. Het assortiment van de junioren hockeystick is veel ruimer en het bestaat uit zowel een nieuwe als oude partij hockeysticks. Hetgeen betekent dat elke jeugdige speler zonder twijfel in staat is om de juiste hockeystick voor zichzelf te vinden in de webwinkel van HockeyToday. Veder hebben kinderen de mogelijkheid om te kiezen voor junioren hockeysticks vervaardigd uit de volgende typen materialen:

  • Hout;
  • Met een laagje kunststof;
  • Volledig kunststof.

HockeyToday wilt een ieder tegemoet komen met zijn collectie en streeft ernaar elke hockey behoefte naar behoren voldoening te geven. Aangezien HockeyToday zelf de sport een warm hart toedraagt is het vrijwel logisch. Ook de collectie van de junioren hockeysticks wordt opgemaakt door diverse toonaangevende merken zoals Adidas, Brabo, Dita, Grays, Osaka en Stag. Deze zijn in bijkans dertien verschillende maten te krijgen, met andere woorden, voor elke jongen of meisje ligt er zonder meer een passende hockeystick gereed. Deze service ten behoeve van de hockey sport tref je enkel en alleen aan in de webwinkel van HockeyToday.

 

Hockey in kleur!

Ben je op zoek naar een dameshockeystick of een herenhockeystick? Ben je van plan hockey sticks voor een compleet team aan te schaffen maar dan wel in een kleur of in de kleuren passend bij het tenue? Het assortiment aan hockeysticks van HockeyToday bestaat uit sticks voor junioren en senioren. De kleuren waarin de junioren hockeystick van HockeyToday te krijgen is, zijn onder andere blauw, geel, groen, rood, roze, zwart en gemengd. Voor de senioren staat er ook een aardige verzameling aan sticks klaar en wel in de kleuren blauw, geel, grijs, groen, oranje, rood, roze, wit, zwart maar ook de meerkleurige sticks. Gaat het nou om de kleinste hockeyer of de geoefende hockeyer? Voor een ieder is er wel een hockeystick in de favoriete kleur of kleuren. Vermeldenswaardig: in de outlet zijn oudere sticks van voorgaande seizoenen ook verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

Bestel snel en veilig voor jouw hockey plezier!

Hoe komt het dat HockeyToday de beste en nieuwste hockeystick te koop heeft in zijn webwinkel? Hoe weten zij nou precies wat goed genoeg is en wat nodig is voor het beoefenen van de hockey sport? De mensen achter HockeyToday beoefenen de hockey sport zelf al geruime tijd. Zij hebben zeker heel veel ervaring met de hockey uitrusting en zijn continu bezig met de sport. Dankzij de kennis en jarenlange ervaring met de hockey sport zijn zij in staat adequate en recente hockey spullen aan te bieden. Dat is niet het enige want zij bieden meer. Bestellen in de webwinkel is veilig en snel te doen via iDEAL of middels jouw creditcard. Van alle bestellingen wordt zeker 90% binnen 2 dagen bezorgd. Besteed jij meer dan €50,- dan worden jouw bestelde hockey spullen gratis geleverd. Een bepaalde hockeystick voor ogen, maar niet gezien in de webwinkel van HockeyToday? Maak gerust contact met ons via ons emailadres op onze website en dan wordt het besteld!

http://www.hockeytoday.nl/hockeysticks/