2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Gepersonaliseerde sportbekers en medailles bestellen

Je sportevenement wordt nog leuker met de gepersonaliseerde sportbekers en medailles van Budgettrophy. Voetbalmedailles met een persoonlijke boodschap voor het winnende team. Of een medaille met een logo na een hockey wedstrijd bijvoorbeeld. Ook sportbekers kunnen gepersonaliseerd worden. Zo kun je een wisselbeker laten bedrukken met een slagzin of het logo van een jaarlijks terugkerend evenement. Medailles en sportbekers bestellen op Budgettrophy is erg makkelijk. Tijdens het bestelproces kun je jouw trofee meteen personaliseren!

Medailles of sportbekers samenstellen en bestellen

Op Budgettrophy heb je enorm veel keuze bij het bestellen van medailles sportbekers. Vrijwel alle sporten zijn opgenomen in het assortiment. Kies voor een van de vele voetbalmedailles, sportbekers voor hockey of algemene medailles die je volledig zelf kunt personaliseren. De vaste modellen kun je personaliseren met een boodschap op de achterkant.

Bij de algemene medailles geef je eerst aan welke grootte je wilt hebben. Je kunt medailles bestellen met een doorsnede van 32 mm tot en met 70 mm. Ter vergelijking, 60 mm is de doorsnede van een tennisbal. Wanneer je een formaat hebt geselecteerd kies je een van de standaard afbeeldingen of je upload een eigen afbeelding of logo die je erop laat drukken.

Voorbeeld: gepersonaliseerde voetbalmedailles

Aangezien voetbal de grootste volkssport van Nederland is en er ieder jaar talloze toernooien worden georganiseerd nemen we voetbalmedailles even als voorbeeld. Kies een van de voetbalmedailles uit het assortiment. Er zijn niet alleen effen medailles maar ook uitvoeringen waar een voetballer of voetbalschoen in is gegraveerd, een medaille met hoeken en diverse sportbekers. Kies je een effen medaille dan selecteer je een van de vaste afbeeldingen op de website. Of voor een kleine meerprijs kun je een eigen afbeelding toevoegen. Daarna selecteer je een eigen lintje en geef je een persoonlijke boodschap in. Dan is het alleen nog een kwestie van je bestelling afronden en klaar is Kees!

Waarom medailles en sportbekers bestellen bij Budgettrophy

Budgettrophy is een van de grootste leveranciers van sportprijzen in Nederland. Alle medailles en sportbekers die je kunt bestellen zijn dan ook op voorraad. Dat betekent dat een bestelling die je voor 12.00 plaatst, de volgende dag al geleverd wordt. De snelle service en het brede aanbod is de hoofdreden dat sportverenigingen en organisatoren van evenementen al jarenlang bestellen bij Budgettrophy!