2Binsite Artikel Website
Image default
Muziek

Ontdek de voordelen van Spotify!

Tegenwoordig is het heel normaal om onderweg muziek te streamen. Zo kun je lekker in de auto of in het openbaar vervoer genieten van jouw favoriete artiesten. De meeste mensen doen dit via Spotify: een streamingsplatform waarbij je toegang hebt tot zo goed als alle muziek! Ideaal, toch? Graag vertellen wij je meer over alle voordelen dat dit platform met zich meebrengt. Lees dus snel verder!

Gratis of Premium

Als je wel wil genieten van alle muziek, maar geen zin hebt om te betalen, kun je een gratis Spotify abonnement afsluiten. Zo kun je met deze gratis versie bijna alle nummers afspelen. Het nadeel hiervan is wel dat er dus sommige nummers zijn die je niet kunt beluisteren en je tussendoor vaak reclame te horen krijgt. Hiervoor kun je dus beter een Premium abonnement afsluiten. Hiermee heb je toegang tot alle mogelijkheden dat het platform biedt, tegen een laag maandelijks tarief. Met een Premium abonnement heb je ook geen reclame tussen de nummers door. Zo kun jij dus aan één stuk door je favoriete album beluisteren. Je kunt korting krijgen op je abonnement als je een student bent of een provider hebt voor je telefoon die samenwerkt met Spotify.

Offline en online

De meeste mensen hebben tegenwoordig een internetabonnement op hun telefoon, zodat ze buitenshuis ook kunnen streamen. Zo heb je overal onderweg toegang tot je Spotify account. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je thuis op wifi zit en verder geen internet hebt. Voor diegenen kunnen nummers op Spotify ook offline geluisterd worden. Zo kun je van te voren de nummers downloaden en alsnog onderweg beluisteren. Je kan zowel losse nummers als volledige albums downloaden.

Afspeellijsten

Als je geen zin hebt om telkens nummers op te moeten zoeken, kun je zelf een afspeellijst maken. ZO kun je van elk muziekgenre een aparte afspeellijst maken. Deze kun je ook delen met andere mensen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om je afspeellijst openbaar te maken. Hierdoor kunnen andere mensen meegenieten van jouw muziek. Dit is bijvoorbeeld handig op een feestje als je om de beurt een nummer wilt selecteren. Wil je je afspeellijst liever privé houden? Dat kan ook! Elke afspeellijst kun je in privémodus zetten, waardoor alleen jij toegang hebt tot de muziek.

Abonnement van Spotify opzeggen?  

Muziek streamen via Spotify is dus erg handig. Toch kan het zo zijn dat je je abonnement van Spotify wil opzeggen of misschien wil je eerst meer weten over het opzeggen, vóórdat je een abonnement aanschaft. Je kan je Spotify Premium opzeggen via 123opzeggen. Dit gaat heel gemakkelijk online en je hoeft er zelf niet zo veel voor te doen. Het enige wat je moet doen is aanklikken dat je het abonnement van Spotify wil opzeggen en daarna krijg je automatisch het juiste formulier die je alleen nog moet invullen en opsturen. Dit gaat allemaal online en zo hoef je dus geen brieven heen en weer te sturen, maar regel je het met één klik op de knop.