2Binsite Artikel Website
Image default
Mode en Kleding

Saffraan: een gezonde toevoeging met een helende werking

Wat is saffraan

Saffraan wordt verkregen uit de saffraankrokus. Het wordt gewaardeerd om de helende werking en de verfijnde smaak die het afgeeft aan gerechten. Als u deze specerij wilt aanschaffen zult u merken dat u daarvoor diep in de buidel moet tasten. Dit is echter goed te verklaren want de saffraankrokus bloeit slechts 8 dagen per jaar. Aangezien ook het winnen van saffraan de nodige inspanning vergt is de prijs absoluut te rechtvaardigen.

Saffraan poeder

U kunt saffraan in de vorm van saffraan poeder kopen en dit saffraan poeder direct toevoegen aan uw gerechten om zo te genieten van een subtiele maar waardevolle smaakmaker.

Saffraan bollen

Behalve saffraan poeder is er ook de mogelijkheid om saffraan bollen te kopen. Hiermee kunt u zelf uw eigen exotische saffraan gaan kweken. Wilt u saffraan aanschaffen om uw gezondheid te bevorderen dan kunt u de specerij tot u nemen. U zult merken dat u minder vermoeid bent en dat uw stressklachten afnemen. Het innemen van saffraan zal uw gemoedstoestand in positieve zin veranderen. Probeert u het eens, als u nu bestelt kunt u al binnen afzienbare tijd de positieve werking ervaren.