2Binsite Artikel Website
Image default
Meubels

Design salontafel vind je hier!

Wil jij geen standaard salontafel? Lees dan vooral verder! Bij They&Me hebben ze een hele mooie design salontafel. Jouw tafel hoort het kroonjuweel te zijn van de zithoek. Met deze tafels zorg je ervoor dat jouw woonkamer echt af is! 

Je favoriete design  

Er zijn genoeg opties om jouw perfecte tafel samen te stellen. Ga je voor hout, HPL of toch liever voor dekton? Rond of toch rechthoek? De keuze ligt helemaal bij jou. Zo heb je een hout look, deze zijn praktisch en geven een rustieke en warme sfeer. Ook vind je bij They&Me HPL materiaal wat slijtvast, temperatuurbestendig, stootvast en eenvoudig te reinigen is. Kies je toch voor dekton? Dit bestaat uit een mix van grondstoffen waaronder glas, porselein en kwarts. 

Je hebt ook nog zelf de keuze om een tafel te ontwerpen. Zo heb je jouw ideale tafel met de juiste vorm, kleur en maat. Nadat je ontwerp van je salontafel klaar is, kun je met een handige 3D configurator zien of de tafel bij de rest van het interieur past. Dit doe je door een QR code te scannen met je telefoon. 

Het kan soms lastig zijn om de juiste tafel uit te zoeken. Aangezien een tafel op verschillende manieren gebruikt kan worden, is het belangrijk te weten in welke ruimte je dit wilt neerzetten. Zo voorkom je dat de tafel niet te groot of te klein is. 

Zie je door al de mooie salontafels de mogelijke opties niet meer? Wees niet bang, het team van They&Me helpt je graag. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en wordt alles stap voor stap uitgelegd. 

 

Mocht je nog meer informatie willen of vragen hebben neem gerust een kijkje op deze site.

https://theyandme.com/tafels/salontafels/