2Binsite Artikel Website
Image default
Marketing

Meer omzet door grote voordelen met adverteren op Google

Indien je succes wilt bereiken met jouw bedrijf en je handen vrij wilt hebben van tijdrovende reclame strategieën kun je deze laten uitbesteden door Cherry Marketing.  Er zijn hierbij diverse marketing strategieën mogelijk zoals jouw bedrijf bovenaan de ladder zetten in Google door middel van SEA en SEO vindt. Tegenwoordig loopt daadwerkelijk alles via internet en dan met name Google. Klanten kunnen jouw bedrijf en diensten dan ook het makkelijkst benaderen als jij hoog in de Google resultaten te vinden bent. Hierdoor krijg je naast veel bezoekers ook veel meer omzet en winst. Een goed lopend bedrijf begint dus met goede reclame waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van zoekmachine optimalisatie.

Hoe werkt Google adverteren?

Search Engine Advertising heeft grote voordelen. Hierbij kun je denken aan targets die specifiek in de doelgroep van jouw aangeboden producten en diensten vallen. Ook zijn alle bezoeken relevant en krijg je dus alleen jouw doelgroep op je website. De resultaten zullen snel vindbaar zijn voor je klanten, je betaald alleen als er geklikt wordt op de link, je kunt zelf jouw periodieke advertentie budget instellen en dat beheren, daarnaast kun je alles meten qua bezoekers en wat de huidige investering voor resultaten oplevert. Optimalisatie en adverteren op Google vergt tijd. Daarom ben je het makkelijkst op weg door dit uit te laten besteden door een professional op het gebied van online marketing.

Zowel SEO als SEA vragen zeer veel werk. Ook zijn deze manieren van optimalisatie complex en dienen voor de beste resultaten uitbesteed te worden door cherry-marketing. Aan de hand van monitoring worden alle resultaten van de advertenties bijgehouden zoals het aantal bezoekers, geografie, engagement, leads en targets. Voor elk aspect wordt nagegaan hoe makkelijk een pagina op jouw bedrijfswebsite vindbaar is en zo kan aan de hand van feedback de marketing strategie worden aangepast.

Soorten Campagnes in Google 

In Google kun je voor advertenties gaan die verschijnen als de doelgroep aan klanten specifiek op een betaald zoekwoord zoeken. Alleen relevante pagina’s worden aan de top vaan Google weergeven. De klant vindt hierbij snel het gewenste resultaat en zal snel jouw website bezoeken. De conversie wordt in gang gezet met een laag tarief die per klik wordt betaald. Voor webwinkels kan er in Google gelijk een link naar de winkel in shopping advertenties worden geplaatst. Potentiële klanten klikken snel door op een product waarin ze interesse hebben en zo ontstaat er nog meer conversie dan bij gewone zoekadvertenties.

Met display campagnes wordt jouw bedrijfsnaam groot getoond. Dit zorgt voor meer bekendheid. Denk aan een merk of bedrijfsnaam waardoor het imago wordt opgevoerd. Ook zijn er nog remarketing advertenties waarbij de advertentie zich automatisch aanpast aan een terugkerende bezoeker die nog niet de juiste handeling heeft verricht. Naast alle kennis die jouw bedrijf heeft over de boodschap die deze over wil brengen op de klant heeft het marketing bureau de technische kennis dus in huis om alles te realiseren. Dit omdat bij Google adverteren veel kennis in huis moet zijn over de het naar boven halen van de beste resultaten. Het creatieve concept en de marketing hiervan komen op deze manier samen. Ook krijg jij als bedrijf alles in een overzichtelijk rapport gepresenteerd door Cherry Marketing. Hierbij krijg je een analyse van de resultaten en hoe de advertentie eventueel kan worden aangepast voor nog meer omzet. Voor meer informatie kun je kijken op de website van cherry-marketing.nl.

https://cherry-marketing.nl/