2Binsite Artikel Website
Image default
Marketing

Een professionele website laten maken heeft veel veranderd

Een aantal maanden terug besloot ik een professionele website te laten maken en dit is een hele belangrijke beslissing geweest. Als ondernemer ben ik er wel bekend mee. Een huisstijl, website en advertenties. Ik dacht dat ik dit allemaal wel op orde had totdat ik met een eerlijke klant sprak. Hij vertelde me dat hij erg tevreden was over mijn werkwijze maar dat mijn website er niet uit zag. De website, die ik zelf gemaakt had, had ik al een aantal jaar. Dit vond ik dus niet erg fijn om te horen. Maar toen ik de volgende dag wakker werd was ik deze klant heel erg dankbaar. Dit is nog eens feedback waar ik wat aan heb. Als ik dit oplos zal het tot mooie dingen kunnen lijden. 

Op zoek naar de oplossing

Ik besloot snel mijn computer op te starten besloot wat te sleutelen aan mijn website. Nog geen 10 minuten verder kwam ik tot de conclusie dat dit onbegonnen werk was en dat ik een professionele website moest laten maken. Ik besloot snel op onderzoek te gaan en kwam uit bij Sitetogo.

Wat heeft Sitetogo te bieden?

Op de hele mooie website van Sitetogo was ook veel informatie te vinden. Ze konden voor mij een aantal dingen doen. Zo konden ze een website maken, en niet zomaar een. Een hele mooie, verzorgde en slimme website. Dit houdt in dat ze d.m.v. slimme tactieken de klant tot actie dwingen. Dit klinkt een beetje heftig, maar het komt erop neer dat je website leidt tot meer resultaten. Daarnaast kan Sitetogo ervoor zorgen dat mijn website hoog in de zoekresultaten komt te staan. Dit is natuurlijk heel mooi meegenomen. Een mooie, slimme website die veel bezocht wordt en die veel resultaat op gaat leveren, precies wat ik zocht.

Wat een professionele website laten maken voor resultaat heeft opgeleverd

We zijn nu een aantal maanden verder, en het is werkelijk niet te geloven hoeveel impact een professionele website laten maken teweeg heeft gebracht. Ik heb heel veel nieuwe klanten gekregen en daarnaast ook hele positieve reacties. Dezelfde klant die mij deze belangrijke feedback gaf kwam laatst nog naar me toe en vertelde me dat de nieuwe website er prachtig uitzag. Ik wil deze klant en Sitetogo enorm bedanken. Ben je benieuwd, kijk dan op https://sitetogo.nl/.