2Binsite Artikel Website
Image default
Huishoudelijk

Hoe kan je een inbraak vermijden?

Tuinborden en stickers die zeggen dat uw huis beveiligd is door een beveiligingssysteem kan een potentiële inbraak vermijden. Over het algemeen kijken dieven naar huizen met een gemakkelijke toegang en ontsnapping, maar veiligheidssystemen laten dat niet toe. Nu ligt de vraag of u een huisbeveiligingssysteem moet vervalsen of echte veiligheids apparatuur moet installeren. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van nep-veiligheidsborden en ontdek extra manieren om uw woning te beveiligen.

De voordelen

  • Het meest voor de hand liggende voordeel van het gebruik van borden en veiligheidspictogrammen in plaats van een beveiligingssysteem is dat het veel goedkoper is. Het kopen van borden en stickers met huisveiligheidslogo’s kost  u slechts ongeveer 10 euro en veel van de meest populaire beveiligingsmerkenlogo’s kunnen online worden gekocht.
  • Het duurt slechts een paar minuten om stickers op je deuren en ramen te plakken en een bord buiten je huis te steken. Geen moeite dus!.
  • Het zou kunnen werken. Afhankelijk van het feit of u een gevaarlijke of milde inbreker treft, kan deze methode werken. Wellicht is deze manier van beveiligen goed ge noeg om bepaalde inbrekers op afstan te houden.

De nadelen

What you get is what you pay for. Door een aanwezigheid van een thuisbeveiliging te vermijden, zouden de volgende nadelen bij u van toepassing kunnen zijn. Denk na over de volgende risico’s voordat u te werk gaat met uw nep-beveiliging:

  • Nep beveiligingssysteem tekens kunnen merken tonen die lijken/klinken , of helemaal geen merk weergeven. Als u deze route daadwerkelijk wilt afgaan, zorg er in ieder geval dan voor dat het overtuigend overkomt.
  • Slimme dieven kunnen het bedrijf googlen om informtie over het bedrijf te zoeken en hun authenticiteit verifiëren. Als het er niet op lijkt, wordt uw dekmental ontmaskerd.
  • Er zijn mogelijke wettelijke gevolgen voor onbevoegd gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal, dus zorg ervoor dat u niet inbreuk maakt op de naam van een bedrijf voordat u hem thuis gebruikt.
  • Als uw huis een beveiligingssysteem heeft, zal het u waarschuwen en hen het alarm laten afgaan. Zonder dit, zal de inbreker vrij snel de bluf inzien.

Alternatieven

Als dit u toch niet een geschikte middel lijkt, zijn er nog alternatieven.  De belangrijkste maatregel is een goed slot op alle ramen en deuren. Ook boven. Een inbreker kijkt altijd naar de sloten. Hij weet hoelang hij met een bepaald slot bezig is. Verwacht de inbreker dat hij te lang bezig is, dan loopt hij door naar een huis waar hij gemakkelijker binnen kan komen. Tenzij de inbreker weet dat er niemand thuis is en er ook voorlopig niemand thuis zal komen. Als hij bovendien onbespied in de achtertuin aan het werk kan gaan, helpt een goed slot niet meer. Inbrekers houden niet van buitenverlichting met sensoren. Deze verraden hun aanwezigheid. Zo kunnen ze niet ongestoord hun ‘werk’ uitvoeren. Ook binnenverlichting met tijdschakelaars ontmoedigen inbrekers: zijn ze nu wel of niet thuis? Laat u gordijnen op de begane grond open? Plaats dan een tijdschakelaar op de 1e etage. Honden zijn van origine een goed beveiligingssysteem en worden niet zonder reden al eeuwen lang de beste vriend van de mens genoemd. Een betrouwbare afschrikmiddel voor indringers, zelfs kleine honden kunnen genoeg geluid maken om een ​​poging tot inbraak te stoppen. Plus, het hebben van een hond kan is altijd leuk! Nog een handige tip: maak het de inbrekers op z’n minst nog een uitdagen. Veel inbrekers gebruiken de kliko’s die buiten staan als trap om naar binnen te komen. Denk een stap vooruit en zorg dat de kliko buiten vastgetekend is.