2Binsite Artikel Website
Image default
Horeca

Smoothiebar op je werk, leuk hoor!

Denk je aan een bedrijfsevenement, maar kom je niet verder dan de plaatselijke frietkraam? Kijk dan eens op smoothies op je werk, voor gezonde en inspirerende smoothies vanuit de smoothiebar.

Kies voor een unieke en gezonde beleving met de smoothiefiets en de smoothiebar van smoothies op je werk. 

Hoe makkelijk kan het zijn? surf naar https://smoothiesopjewerk.nl/smoothiebar-huren/ en vul het aanvraagformulier in. Binnen no time heb je reactie van de smoothie guru’s om jouw specifieke bedrijfsevenement tot een succes te maken. Uiteraard gaat alles in goed overleg om een lekker en vooral gezond event neer te zetten. 

Smoothies zijn super gezond en worden gemaakt van vers fruit en toevoegingen, zoals verse yoghurt, kruiden en of andere zuivelproducten. De smootie is de laatste jaren echt aan een opmars bezig en dat kunnen wij alleen maar toejuichen natuurlijk!

De producten van smoothies op je werk worden ter plekke vers bereid op locatie! Dat is dus kakelvers genieten! Tevens is er de keuze om zelf met collega’s de smoothiefiets te besturen om zo de ingrediënten en dergelijke te bereiden alvorens er een fantastische smoothie van gemaakt wordt. Deze fiets zorgt altijd voor hilariteit alom. Last but not least, het is natuurlijk ook gewoon erg gezond om zelf flink te bewegen alvorens te genieten van een welverdiende en zelf bereide smoothie! Smoothies en juices vind je in enorm veel variëteiten, zoals smoothies met rood fruit (aardbei, kers, framboos, etc.) of de meer groene variant met spinazie, appel, brocolli en dergelijke. Rood of groen, een gezonde smoothie moet je gewoon doen!

Meer informatie over de tariefstelling vind je op de site van smoothies op je werk. Tevens aanvullende info met betrekking tot het assortiment. 

Neem een kijkje bij deze gezondheidsguru’s en laat jezelf compleet verrassen door deze gezonde smoothies en sappen! Go get your vitamins!

Gerelateerde artikelen

Zorg dat je elektrische apparaten langer mee gaan

Hippe Koffie kar huren voor jouw evenement?

Leuk feest feest organiseren? Tover iedere locatie om tot een echt café

Zo kies je de juiste horeca vriezer uit

Laat je helpen door de catering in Drachten

Organiseer je ook een leuke familiedag in Twente?