2Binsite Artikel Website
Image default
Hobby en vrije tijd

Dit zijn de leukste teamuitjes

Heb je een uitje te organiseren met collega’s of een clubje vrienden? Dan vraag je jezelf wellicht af wat een leuke bezigheid is om elkaar beter leren kennen en tegelijkertijd veel plezier te hebben met elkaar? In Nederland zijn vele manieren om er als team op uit te trekken. Mogelijk heb je al meerdere groepsuitjes georganiseerd. Een fietstocht hier, een oriëntatieloop daar. Deze keer wil je echter eens iets geheel anders. Dan is een dagje karten in Breda een leuk uitje!

In de voetsporen van Max Verstappen

Een dagje spenderen in de voetsporen van een van onze grootste sporthelden van dit moment. Karten, daar is het allemaal mee begonnen voor Max. Het was op de kartbaan dat zijn talent al op vroege leeftijd werd ontdekt. Allereerst door zijn vader Jos. Een prachtige sport die zich ook perfect leent voor een uitstapje met je collega’s, clubgenoten, familie of beste vrienden. Het is de ultieme test van jouw rijvaardigheid à la Max. Een bezigheid die niet alleen een spannende competitie inhoudt, maar ook garant staat voor een hoop lol.

Gezelligheid kent geen tijd in Breda

Naast het feit dat Breda beschikt over een prachtige kartbaan, is het absoluut een van de mooiste en gezelligste steden van Nederland. Breda biedt als stad echte Brabantse gezelligheid. Kortom, je kunt in Breda een dagje karten uitstekend combineren met een bezoek aan de binnenstad. Een kopje koffie op een van de Bredase terrassen of een pilsje in een van de leuke, bruine kroegen na het karten is dan ook zeker aan te raden.

Kom naar Breda om een dagje te karten

Wil je op een ludieke manier je collega’s, clubgenoten, familie of vrienden verrassen? Kom dan een dagje karten in Breda. Lot66 beschikt over een afwisselende en veilige kartbaan. Karten is leuk voor iedereen, wel dien je een minimale lengte van 1,20m te hebben om in de karts te mogen stappen. Het maakt daarbij niet uit of je met een grote of kleine groep komt; bij Lot66 wordt een perfecte dag voor je verzorgd en ze hanteren daarbij scherpe prijzen.

 

Gerelateerde artikelen

Wandelen onder de mediterraanse Zon

Het winnen van de loterij

Volg yoga in Limburg

De leukste activiteiten voor jou en jouw auto

Leren acrylverf schilderen

Organiseer een knaller van een vrijgezellenfeest met deze ideeën