2Binsite Artikel Website
Image default
Groothandel

Blanco etiketten

Blanco etiketten kopen

Blanco etiketten zijn ideaal om uw producten te voorzien van tekst, bedrijfsnaam of logo. Het formaat kan zelf bepaald worden en daardoor is het mogelijk om de toepassing voor de blanco etiketten te bepalen. Hiernaast kan ook het materiaal en de kleefkracht bepaald worden en zo zijn de etiketten voor verschillende toepassingen te gebruiken. De etiketten kunnen bedrukt worden met logo, bedrijfsnaam of tekst. Etikettenplaza heeft een ruim assortiment aan etiketten, etiketten printers, prijsetiketten, prijstangen, etiketten dispensers, etiketten wikkelaars, volgnummersystemen en labels. 

Het assortiment is samengesteld uit de beste merken waarmee al jarenlange ervaringen zijn. Zo kunnen wij de beste merken aan u verkopen waarvan wij weten dat ze van goede kwaliteit zijn. Daarnaast kunnen wij eerlijke prijzen en de beste service aanbieden. 

Naast etiketten verkopen wij ook etiketten printers, zodat u zelf de blanco etiketten kunt bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Bekijk ons assortiment in etiketten printers op de website. Het aanbod bestaat uit desktop printers, industriele printers, mobiele printers, printerlinten en printkoppen. 

Materiaal blanco etiketten

Als het gaat om het materiaal waarin de blanco etiketten te bestellen zijn, dan zijn er verschillende opties. 

  • Thermisch, hierbij wordt er geprint zonder lint
  • Papier, hierbij wordt er geprint met lint
  • PP / PE, kunststof materiaal
  • Transparant, doorzichtig materiaal

Kleefkracht blanco etiketten

Als het gaat om de kleefkracht waarin de blanco etiketten te bestellen zijn, dan zijn er verschillende opties.

  • Permanent, het etiket is niet verwijderbaar
  • Afneembaar, het etiket is verwijderbaar zonder lijmresten
  • Diepvries, het etiket is geschikt voor koel of diepvries

Verder zijn er bij etikettenplaza veel mogelijkheden en kunnen er ook blanco etiketten op maat gemaakt worden. U kunt via de website een offerte aanvragen of even contact opnemen met ons, zodat wij u kunnen helpen bij al uw vragen. Wij helpen u graag en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. 

 

https://etikettenplaza.nl/