2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Welke zorginstelling in Arnhem is het beste voor uw familie/vrienden?

Bij steeds meer ouderen komt het voor dat het door omstandigheden niet meer mogelijk is om zelfstandig te blijven wonen, dan is het bejaardentehuis een optie, maar er is ook een zorginstelling in Arnhem. Een voorbeeld hiervan is de Harmonie, een zorginstelling in Arnhem specifiek voor ouderen met dementie, dit verzorgingstehuis zit midden in een woonwijk waardoor het voor ouderen voelt alsof ze betrokken zijn bij het maatschappelijk leven. Zo zijn nog een aantal dingen die de Harmonie onderscheid van haar concurrerende zorginstellingen in Arnhem.

Waarin blinkt de Harmonie uit ten opzichte van de concurrentie zorginstellingen in Arnhem.

Bij een zorginstelling in Arnhem is het gebruikelijk dat het slechts mogelijk is om hier vierentwintig uur per dag te wonen, bij de Harmonie is dit niet zo, hier is tevens een dagopvang voor mensen met dementie. Deze dagopvang zorgt ervoor dat deze mensen nog langer thuis kunnen blijven wonen en in hun eigen bed kunnen slapen. Een dag op de dagopvang bij de Harmonie staat altijd ingedeeld met allerlei verschillende activiteiten in een voor de ouderen prettige omgeving, de behoeften van hen staan hier altijd centraal.

Tevens is de Harmonie de enige zorginstelling in Arnhem die het belang van de familie, de dierbaren, goed in de gaten houdt en met hen meedenkt. De Harmonie beseft dat de mensen die dichtbij de ouderen staan voor een lange periode veel tijd hebben gestoken in het verzorgen van de desbetreffende persoon, deze hebben altijd het gevoel gehad iets voor hen te kunnen betekenen. De harmonie zorgt er daarom voor dat dit op de manier door kan gaan zoals de familie het wil, voor een periode die zo lang mogelijk is.

Nog niet overtuigd dat dit de beste zorginstelling in Arnhem is?

Een zorginstelling in Arnhem vinden voor uw dierbare is niet moeilijk, er is genoeg aanbod, in deze blog heb ik u uitgelegd op welke factoren de Harmonie verschilt van de concurrentie zorghuizen in Arnhem. Ik zelf heb (gelukkig) nog geen ervaring bij de Harmonie, dit alles is slechts gebaseerd op ervaringen van anderen, als u een keer langs gaat dan kunnen de medewerkers u alle informatie geven die u nodig heeft.