2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Snus kopen? Bezoek Snuspods.com

Wat is snus?

Snus is een moderne en nieuwe manier om nicotine te gebruiken.
Ze bevatten geen tabak of teer. U hoeft niet meer te roken om toch nicotine in uw lichaam te krijgen.
Terugkijkend in de geschiedenis is de tabaksbuidel altijd dicht bij de Zweedse cultuur geweest. De consumptie schoot omhoog toen Zweedse boeren een manier bedachten om tabaksbladeren te mengen met zout en water in de koffiemolens. Het resultaat was een vochtig tabak mengsels met een unieke smaak die gebruikt kon worden tijdens het werken op het land.

In de 21ste eeuw werden de bijwerkingen van tabaksgebruik een algemeen gespreksonderwerp. Een doorbraak werd bereikt toen de nicotine in een geavanceerd verwarmingsproces van de tabaksbladeren gescheiden kon worden. Dit was het moment waarop men van de innovatieve sachets kon gaan genieten. Dit werd op de markt gebracht onder snus en wordt verkocht in kleine theezakjes achtige sachets.
Simpel gezegd zou u kunnen zeggen dat snus een vochtige versie is van droge tabak en waarvoor geen spugen nodig is. Snus wordt verkocht in kleine blikken. De tabak wordt vermengd met water en verschillende soorten smaakstoffen.

De tintelende sensatie van van Snus

Wat u vaak ziet, is dat mensen wel weten wat Snus is maar dat ze niet helemaal begrijpen hoe het wordt gebruikt. Dit gaat als volgt. U stopt het gevulde nicotine zakje net achter uw onder of bovenlip. Dit zorgt ervoor dat de hoeveelheid nicotine die zich in het zakje bevindt, langzaam maar zeker door uw lichaam wordt opgenomen.

De nicotine wordt via het mondslijmvlies in uw bloedbaan opgenomen. U kunt daarna genieten van een heerlijke ervaring door uw lichaam.
Als u geen ervaren roker bent, is het verstandig met een minder sterke variant te beginnen. Snuspods zijn verkrijgbaar in de sterktes normaal, sterk en extra sterk.

Waarom wordt Snuspods gebruikt?

Een goede vraag, met een duidelijk antwoord; voornamelijk omdat het een discrete manier is om toch van een nicotine sensatie te genieten. Er treedt geen verbranding op zodat uw omgeving ook geen last heeft van tabaksrook. Deze vorm kan ook op een prettige manier ingezet worden om te stoppen met roken. Met onze Snuspods heeft u wel de lusten maar niet de lasten.
De Snuspods zijn enorm in populariteit gestegen en zal naar verwachting nog toenemen, aangezien veel rokers ervaren dat het uitstekende vervangers zijn voor sigaretten. Het gebruik van Snuspods is de veiligste, schoonste en meest discrete vorm van tabak die er is.

Groot assortiment

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan Snuspods. Het assortiment bestaat uit verschillende smaken met o.a. de bekende merken Killa, Pablo en Lyft.
Koop nu uw Snuspods op een eenvoudige manier via onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering. Heeft u nog vragen over onze producten stel deze dan via ons contactformulier op onze website.

https://www.snuspods.com/