2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

rode sproeten verminderen

rode sproeten verminderen

Wanneer je heel je leven met name in de zomer last hebt van rode sproeten in het gezicht dan wil je niks liever dan ze op 1 of andre manier minder zichtbaar te maken. Vandaag de dag is er een hele hoop mogelijk om de huid maar fraaier te maken. Maar wat kan je doen tegen die vervelende sproeten? Wij gaan onderstaand opzoek na een natuurlijk remedy om deze pigment ophopingen eindelijk te baas te worden.

Wat zijn spoetjes eigenlijk?

Sproeten zijn eigenlijk niks anders dan een hoop kleine pigmentdeeltjes die dicht op elkaar liggen. Hierdoor zie je het als een pigmentvlekje ook wel sproetje.

Waardoor nemen sproeten in de zomer vaak toe?

Sproeten bestaan uit pigment. Pigment kleurt net als je huid langzaam bruin/rood naarmate er zon ligt op valt. Dit is dan ook de reden waardoor mensen met sproetjes er in de zomer vaak veel meer hebben.

Hoe kun je sproetjes minderen?

Er zijn eigenlijk 3 methodes om sproetjes qua zichtbaarheid te verminderen.
1. Je gebruikt een whitening crème.
2. Je ondergaat een laser sessie in een huidkliniek
3. Je lost het probleem op door make-up en foundation erover heen te smeren.

Wat is de beste methode?

Als je kiest voor een whitening crème. Deze kun je vervolgens heel precies aanbrengen op de sproetjes. Na ongeveer 4 – 8 weken merk je dat de sproetjes minder donker worden. De huid gaat er hierdoor mooier en stralender uitzien.

Waar kan ik een crème tegen sproetjes bestellen?

Via Skinlight.nl kun je een natuurlijke variant bestellen. Deze crème is bovendien PH neutraal en bevat geen parfum waardoor het geen irritatie veroorzaakt en de huid ook bovendien niet uitdroogt.

http://skinlight.nl/