2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Ortho Leiden: de specialist voor een prachtig gebit

Ortho Leiden: de specialist voor een perfect gebit

Orthodontie is de medische discipline die zich bezighoudt met de correctie van afwijkingen van tanden en kaken. Het doel van orthodontie is om een gezonde, functionele beet te creëren die gemakkelijk te onderhouden is en een stralende glimlach oplevert. In de regio Leiden is Ortho Leiden de specialist op het gebied van orthodontie.

Wat is Ortho Leiden?

Ortho Leiden is een tandheelkundige praktijk gespecialiseerd in orthodontie. Het team bestaat uit gekwalificeerde orthodontisten die gespecialiseerd zijn in het corrigeren van scheve tanden en kaken. Ortho Leiden heeft als missie om patiënten te voorzien van een mooie, gezonde en functionele lach die hun zelfvertrouwen vergroot.

Behandelingen

Ortho Leiden biedt een breed scala aan orthodontische behandelingen, waaronder beugels, clear aligners en orale chirurgie.

De orthodontisten bij Ortho Leiden kunnen patiënten helpen met verschillende orthodontische problemen, zoals overbeet, onderbeet, open beet, scheve tanden en kaken, en nog veel meer. De orthodontisten van Ortho Leiden hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van orthodontische behandelingen en werken nauw samen met de patiënt om de beste behandelingsopties te vinden.

Moderne technologie

Bij Ortho Leiden maken ze gebruik van de nieuwste technologieën en technieken om de orthodontische behandelingen zo effectief en efficiënt mogelijk te maken. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van digitale röntgenfoto’s en 3D-scanners om een nauwkeurige diagnose te stellen en behandelingen op maat te maken. Ook maken ze gebruik van de nieuwste beugeltechnologieën, zoals self-ligating beugels en clear aligners, om het dragen van beugels zo comfortabel mogelijk te maken.

Wij staan garant voor deskundig advies

Bij Ortho Leiden begrijpen ze dat elke patiënt uniek is en daarom bieden ze persoonlijk advies en zorg op maat. Het team van orthodontisten is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij het kiezen van de juiste behandeling. Het team is erop gericht om de patiënt zich op zijn gemak te laten voelen en hem te voorzien van de beste orthodontische zorg.

Als je op zoek bent naar orthodontische behandelingen in de regio Leiden, is het belangrijk om te weten hoe je Ortho Leiden kunt vinden.

Ortho Leiden is namelijk de specialist op het gebied van orthodontie in de regio Leiden. Het team van gekwalificeerde orthodontisten biedt u de beste zorg!

U vind ons aan de Perzikweg 166 te leiden en wij heten u graag welkom in onze moderne praktijk.

https://www.leidse-orthodontist.nl/