2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Donkere vlekken in gezicht verwijderen

Donkere vlekken in gezicht verwijderen

Zowel mannen als vrouwen vinden het natuurlijk heel erg als ze last hebben van donkere vlekken in het gezicht. Weet daar maar eens van af te komen. Natuurlijk kunnen pigmentvlekken ook weer langzaam vervagen, echter is het wel een feit dat ieder mens gedurende zijn of haar leven meer en meer pigmentvlekken op het lichaam krijgt. Gelukkig zijn er wel wat tips en tricks om ze ten eerste zoveel mogelijk te voorkomen. Zelf als je eenmaal pigmentvlekken op het gezicht hebt kun je ze ook op een slimme effectieve manier verminderen.

Donkere vlekken in het gezicht komen veel voor.

Ieder mens, dus ook u komt dagelijks in de zon. Je doet gewoon je dagelijkse dingen. Omdat wij in Nederland wonen en niet in een warm Afrikaans land hebben wij de neiging om enkel enige SPF bescherming te dragen op de warme zomerse dagen. Dit is echter het probleem. Je loopt mogelijk 350 dagen per jaar onbeschermd in de zon, je huid staat bloot aan uvb straling. Door deze straling wordt melanine gestimuleerd. De huid raakt uit evenwicht, vervolgens ontstaat er een ophoping van melanine de pigmentvlek is geboren!

Onzekerheid door vlekken in het gezicht

Natuurlijk is een pigmentvlek niet schadelijk en is niemand perfect. Toch hebben vooral veel vrouwen met meer dan gemiddeld of grotere pigmentvlekken op het gezicht last ervan. Je voelt je sneller aangekeken. Je hebt het gevoel als of men naar die vlekken op je huid kijken. Dit is meestal niet het geval. Je voelt je dus minder vaak niet helemaal op je gemak. Gelukkig zijn er wel diverse methodes om dit nare gevoel weg te krijgen

Methodes om gezicht vlekken te verminderen:

Je kunt kiezen voor 2 methodes:

1. Je kunt in een huid kliniek een peeling of laser behandeling ondergaan. Er worden chemische stoffen gebruikt waardoor pigmentvlekken in een hele korte tijd behoorlijk kunnen vervagen. Echter is er wel bewezen dat het niet goed is voor  de conditie van de huid op langer termijn. Tevens is het vrij duur, gezien je het om de paar maanden dient te herhalen.

2. Ook kun je kiezen voor een mildere methode. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar de oer-Hollandse crème van het merk Skinlight. Met Skinlight kun je elke pigmentvlek op het gezicht of elders op het lichaam in ongeveer 3-5 weken op een huidvriendelijke manier verlichten. Je brengt de crème 2x per dag op en dit blijf je herhalen tot je helemaal tevreden bent. Daarna dien je het nog enkele keren per week te herhalen om het mooie resultaat te behouden. Wanneer je kiest voor deze methode ben je ongeveer 3x goedkoper uit. Daarnaast is het niet slecht voor je huid op langer termijn.

Waar koop ik Skinlight Crème?

Skinlight is enkele online te verkrijgen, mede omdat het maar een klein merk betreft. Het team van Skinlight heeft dus zelf heel veel tijd over om u als klant goed te adviseren waar nodig.