2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Aantrekkelijke basispremie zorgverzekering

Een zorgverzekering die u toegang geeft tot de beste zorg is erg belangrijk, maar u wilt hiervoor niet de hoogste premie betalen. Bij Salland doen we er daarom alles aan om de basispremie zorgverzekering zo laag mogelijk te houden. Dit terwijl we er tegelijkertijd naar streven om de kwaliteit van de zorg hoog te houden. Hiervoor maken wij afspraken met heel veel verschillende zorgverleners door heel Nederland. Zo kunt u altijd terecht bij de zorgverlener van die uw voorkeur heeft. Om de premie voor uw basisverzekering nog lager te houden, kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico.

Aanvullende verzekeringen

Met een basisverzekering van Salland bent u goed verzekerd voor de meest noodzakelijke medische zorg. Wilt u ook gedekt zijn voor andere soorten zorg, zoals extra fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen, dan kunt u hiervoor een van onze aanvullende verzekeringen afsluiten. U heeft de keuze uit maar liefs vijf aanvullende verzekeringen, zodat er altijd een bij zit die aansluit op uw zorgbehoeften. Daarnaast bieden we drie verschillende tandartsverzekeringen, voor als u iets vaker gebruik maakt van tandheelkundige zorg. Bij Salland denken we ook graag aan mensen met een lager inkomen. Hiervoor hebben wij de gemeentepolis in het leven geroepen. Dit houdt in dat de gemeente meebetaalt aan vergoeding voor uw zorg.

Collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering via werkgever houdt in dat uw zorgverzekeraar afspraken heeft gemaakt met verschillende bedrijven en organisaties, zodat u als verzekerde kunt profiteren van korting op uw zorgverzekering. Deze korting krijgt u bijvoorbeeld als u uw zorgverzekering afsluit via uw werkgever of sportvereniging. Salland blijft hier natuurlijk niet in achter. Ook wij hebben afspraken gemaakt met veel verschillende instanties, om het afsluiten van uw zorgverzekering zo voordelig mogelijk voor u te maken. Wilt u meer informatie over een collectieve zorgverzekering? Kijk dan eens op onze website, of neem contact op. 

 

https://www.salland.nl/