2Binsite Artikel Website
Image default
Fotografie

Marketing voor fotografie

Fotografie wordt steeds belangrijker. De beste definitie van fotografie kun je het best lezen op Wikipedia. Zoals je kunt zien zijn er verschillende vormen van fotografie. Een opkomende trend in de fotografie is Fotomarketing.

Op de Nederlandse website van ditisfris.com kun je het best alle informatie ophalen over fotomarketing. Fotomarketing maakt het namelijk mogelijk om op een leuk bedrijfsuitje, feestje of iets dergelijks foto’s te laten maken door een fotograaf van bijvoorbeeld ditisfris.com. Deze fotografen kunnen de foto’s op locatie uitprinten zodat je er direct wat aan hebt en niet op het internet hoeft te zoeken naar deze foto’s

Sommige feestgangers vinden het niet leuk om tijdens het uitgaan een foto te ontvangen omdat ze deze vaak kwijt raken of ergens slingeren. Wat ditisfris.com nu zo uniek maakt zijn de fotomagneten. Je kunt namelijk een foto van het evenement printen op een magneetje die je op de koelkast kunt plakken. Op deze manier heb je een goede/leuke plek om al je foto’s te verzamelen!

http://ditisfris.com/